Што мислите...

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
My ass!!!:) Дефинитивно!Барем така ми вели девојката дека ми е многу секси :)

Градите-дефинитивно, исто задникот...стомакот и образите ми се многу меки само за штипкање и на устата најверојатно, ми имаат кажано дека тоа прво на мене се забележува.:pipi:

gazot i stomacnite :-P

Д смајл.:pipi:
Дека често се смеам тоа, не за друго.:glupaca:
Сеедно дали се кезам, се смеам тивко или на цел глас, или само се смешкам, или па убаво сум се насмеала, или без заби/со заби...:nokti:

sto znam..dosega site prvin mi gi zabelezuvaat ocite i dobivam mn komplimenti za niv,imaat bas karekteristicna boja,isto taka i zadnikot,ko malo jabolce e:icon_redf

Pa, nikoj ne se pali na mene... Ne e cudno sto sum sam -.-

Pa stvarno neznam ova treba da kaze nekoj sto me poznava ili nekoj koj nemozel da mi odolee,haha stvarno neznam zavisi i od momentot kako si postaven i koj del ti e istaknat na teloto.

Emma напиша:
Д смајл.:pipi:
Дека често се смеам тоа, не за друго.:glupaca:
Сеедно дали се кезам, се смеам тивко или на цел глас, или само се смешкам, или па убаво сум се насмеала, или без заби/со заби...:nokti:
da i jas non stop se smeam:dejekarete :dejekarete

од тоа што ми го кажале се: задникот, нозете и дефинитивно очите имам добиено комплименти и за градите но сепак не носам маички со деколте каде се истакнуваат така да нив не ги бројам

Стварно незнам, тоа друга треба да каже, мене ако ме прашувате, се што е на мене е секси:pos2: Но сериозно ми имаат кажано дека имам долги и прави нозе и цврст гз. За нагоре јебига, no comment, треба мешкава да ја претворам во тротоар.

Definitivno na mojot ass....Everybody says i have an ass like Jennifer Lopez...:buum: i opsto na celoto moe telo...Ama sekako prvo ja gledaat facata.:vozbud:
A da stavam slika, pa vie kazete mi?

nikoj ne moze da odolee na moj pogled i na moite usni...a drugoto,bashka...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom