Што мислите за транс музиката?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Најдобра музика :vozbud:Тоа е музиката која што ме исполнува !

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Trance is the best. Ама не Psy-Trance, некако не можам да фатам ритам на тој стил. Progressive Trance е најдобар според мене и Maximal (стилот на Тиесто, миксање на trance со house, dance итн).

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
како да кажам, од музика се слушам, ама сепак мислам дека транот е создаден посебно да зимаш некоја дрога со него и да трипаш, иначе воопшто не ми смета закон е

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Добро е за да мааш главата само :)
Многу го слушаат, исе пушта по диска, ама на луѓето на такви песни глајте им знаат сamо да се нишаат горе долу. :icon_razz

Г

Гоццццце

Гостин
Најдобра музика, у склоп со техното и прогресив хаус. За расположение/исполнување е закон. И не знам кој кажа дека е наркоманска музика,нека си ја удри глаата од ѕид.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
како да кажам, од музика се слушам, ама сепак мислам дека транот е создаден посебно да зимаш некоја дрога со него и да трипаш, иначе воопшто не ми смета закон е
Оукејјј ај прошетај малку :tapp:

шо има врска то , демек нема металци шо се дрогират ако знајш да ја цениш музиката нема потреба од тие глупости, то го мислат само малоумните , не едуцираните слушатели на музика. :music2::party3:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Зошто трансот го поврзувате со дрога и со наркомани.Па ако сакаш и така ке уживаш.Ако сакаш транс не ти е потребна дрога.
Јас и така си маам глава и без тоа.Сепак сите не сме исти,секој има свое мислење.

S

StormRage

Гостин
Dobro be ovde pola ne ste normalni... Bidete srekjni so vi pustet transoj, vamu samo turbo folk se matit :( veke zbudalev i btw... ne e muzika za narkomani, metalot e, koga mozet luge da se samoubivet... na metal pesni to e najnormalno deka e muzika za narkomani

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Полно е дечки со акутен комплекс дека трансот е за наркомани. Пу пу пу!

Он топик:

Едниствената работа во која комплетно уживам и се препуштам е трансот. Музиката од Вселената просто е ПРЕКРАСНА! :slush::hippie:

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Оукејјј ај прошетај малку :tapp:

шо има врска то , демек нема металци шо се дрогират ако знајш да ја цениш музиката нема потреба од тие глупости, то го мислат само малоумните , не едуцираните слушатели на музика. :music2::party3:
Едуцираните слушатели на музика не слушаат транс , веруј ми !

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
епа мое мислење си е тоа и меноже да се смени

еве ќе кажам пример седам со другари кои слушаат транс и идат често по журки и стално праат муабети за дроги и се фураат до даска ко којзнае што да напраиле со животот..."на оваа журка ова ќе земам, на онаа журка она ќе земам"

а и сакав да кажам дека повеќето џанаци сушаат транс...

секако дека има и металци наркоси ама не до толкав број како трансерите...

ова од лично искуство го зборам и затоа сеа повеќе преферирам рок,метал отколку транс

зборете што сакате после ова гајле ми е

и не кажав дека го мразам трансот, и ја го слушам

Kajgana Shop

На врв Bottom