Што мислите за секси играчки?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Tikvi4ka напиша:
nemam probano ali definitivno bi​

juuuu.... shtrafciger....
koj znae kade se vlecel... juuu

:pos2: Ei Ei Ei STOP! nemoj so bilo koj shtrafciger toj beshe so fino oblikuvana drshka i taa si go chuvashe vo fioka kao "da se najde da prishrafi neshto ako se rasipe":pos2:GO DRZI ZA ZELEZNIOT DEL!!!:pos2:

[mod]Делот е избришан,за него има пп слободно користи го за прашања од овој тип
Leandra[/mod]

Еми поарно цевка за водовод од 3/4 цол, таман има дебелина како the real thing :)

Секси помагала

Дали сте употребувале секси помагала во текот на сексуалниот чин? Какво ви било чуството со истите. И што мислите за секси помагалата.

ако прстите се секс помагала - да сум употребувал! :) останатото е сеуште табу за мене!

Mислам дека има слична тема со оваа. Ако грешам се извинувам
А да и не сум употребувал секси помагала, едноставно немало потреба од нив.

не сум користела до сега. но ако ми се пружи можност да пробам со вибратор зошто да не би пробала да видам какво е чувството. Инаку немам вирбатор, а тоа го сметам за нормална работа (и девојките имаат потреба ) :kesa:

mmmmmmmmmmmm........igracki:vozbud:
bas sum ZA!!! jas kupiv eden takov poklon, t.e. se vika valda prsten (za podolg odnos i masaza) ekstra stvar e! i bas bi sakala da imame i nekoja druga igracka, poso ne go sfakam toa kako pokrivac na nedostatocite vo sexot, tuku bas onaka avanturisticki i extra vozbudlivo!!!!!!

se sto e novo e interesno! valjda vredi i ova da se proba!

На кој филм беше, мислам 100 жени дека се викаше, имаше една типка што си ги забораи внатре топчињата и дур трчаше по скали и испаднаа, па луѓе се сопнуваа од нив:pos2::pos2::pos2:

Не верувам дека би пробала,затоа што сум поконзервативен човек за тие интимни работи и сметам дека тоа се чисти глупости.

Јас имам дилдо. :oops:
Ми го донесоја поклон за роденден. :mrgreen:
Интересно е. Сино е во форма на делфинче.. не можеш да забележиш дека е дилдо. :pos:
Море тоа дали воопшто е дилдо :lol:, ама ако чим ти го прајт кејфот, уште и членка да беше да ми го праеше кејфот и таман :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom