Што мислите за секси играчки?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
Јас имам дилдо. :oops:
Ми го донесоја поклон за роденден. :mrgreen:
Интересно е. Сино е во форма на делфинче.. не можеш да забележиш дека е дилдо. :pos:
Тоа викам. Ако ти го донесат за поклон, со тек на време ќе ти помине срамот. Може го немаш користено, ама ќе те закопка некој ден. :wink:

Го препорачуваш на другите? 8)

Acid напиша:
Не е секогаш до потреба, некои ги користат онака за „разонода“.
Осеќам мала засраменост во постовите... Знам дека повеќето од вас не би купиле, ама доколку некој ви подари - дали би биле љубопитни да го употребите?

Е па, нема сигурно да го ставам на некоја полица како украс :poos:

Дивне мор, јас ќе ти купам за роденден, пиши кога ти беше, се заборавам кој датум си родена. За да си го користиш, не за друго.

Моето_е_поголемо напиша:
Ај покажи го кога веќе се испофали :D

dolphindildo.jpg

Вака нешто е. Моето е малку подебелко а делфинчето е значително поголемо. Цел делфин е бе! Личи ли ова на дилдо? Ни од далеку. 8)

Acid напиша:
Тоа викам. Ако ти го донесат за поклон, со тек на време ќе ти помине срамот. Може го немаш користено, ама ќе те закопка некој ден.

Немам мир дома и скоро никогаш не сум сама инаку... :pos: :wink:
би експериментирала нешто со него.. :oops:

Го препорачуваш на другите?

З`ш да не. :roll: 8)

Acid само сакав да кажам дека вибратод и дилдо е едно те исто :)

ElectriX напиша:
Acid само сакав да кажам дека вибратод и дилдо е едно те исто :)

Дилдо не вибрира, туку е баш вештачки пенис... Тоа му е и целта и функцијата, и затоа многу повеќе личи на пенис од вибраторот.

Вибраторот вибрира, се врти и слично, на батерии или струја... Значи има разлика.

И поздрави ми го дедо ти Ламбе!

The`bItCh напиша:
dolphindildo.jpg

Вака нешто е. Моето е малку подебелко а делфинчето е значително поголемо. Цел делфин е бе! Личи ли ова на дилдо? Ни од далеку. 8)

Немам мир дома и скоро никогаш не сум сама инаку... :pos: :wink:
би експериментирала нешто со него.. :oops:

Би експериментирала со делфинот? Мало си, Бич, иначеееееееееее :wink:

Baska ne samo so vibrira nego i vrti so i kazate posle koj k*r go pravi toa :poos:
Mislam deka ima miliom razni vrsti seks igracki , sestrami dobi vibrator so se mestese na noga so vrva za da e interesno koga cistis , dve dena svetese tuka doma:)) Sala na strana razbivaat mala monotonia ne treba da si zatvoren sprema noviteti :wink:

Има и еден што е на далечинско управување. Е тој е баш СЕКС ИГРАЧКА.
Се мести на кај жената, се прицврстува со ластик, а кај мажот е далечинскиот управувач. Кога ќе излезете во ресторан или кафич, мажот може да си игра со вас и да го контролира темпото!

Е тоа е рулз! :cuc: :msc3:

si neam vakvi igracki ali velat deka taka najdobro mozes svoeto telo da si go zapoznaes i najjakiot orgazam da go dobies

dosta ednostavno, ja vadis kutijata prvo, mu gi pokazuvas na tipot, efektot pocnuva da se postignuva,gi vadis od kutijata gi promaftuvash pred nego lisicite, efektot e veke postignat, gi vrakas vo kutijata i posle vo fijoka , i tolku:pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom