Моето_е_поголемо
муа не ме лазе
- Член од
- 22 јули 2005
- Мислења
- 475
- Поени од реакции
- 21
Ај покажи го кога веќе се испофали 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа викам. Ако ти го донесат за поклон, со тек на време ќе ти помине срамот. Може го немаш користено, ама ќе те закопка некој ден. :wink:The`bItCh напиша:Јас имам дилдо.![]()
Ми го донесоја поклон за роденден. :mrgreen:
Интересно е. Сино е во форма на делфинче.. не можеш да забележиш дека е дилдо.![]()
Acid напиша:Не е секогаш до потреба, некои ги користат онака за „разонода“.
Осеќам мала засраменост во постовите... Знам дека повеќето од вас не би купиле, ама доколку некој ви подари - дали би биле љубопитни да го употребите?
Моето_е_поголемо напиша:Ај покажи го кога веќе се испофали![]()
Acid напиша:Тоа викам. Ако ти го донесат за поклон, со тек на време ќе ти помине срамот. Може го немаш користено, ама ќе те закопка некој ден.
Го препорачуваш на другите?
ElectriX напиша:Acid само сакав да кажам дека вибратод и дилдо е едно те исто![]()
Кој кикс го кажа ти па. :ne:ElectriX напиша:Acid само сакав да кажам дека вибратод и дилдо е едно те исто![]()
ElectriX напиша:Acid само сакав да кажам дека вибратод и дилдо е едно те исто![]()
The`bItCh напиша:![]()
Вака нешто е. Моето е малку подебелко а делфинчето е значително поголемо. Цел делфин е бе! Личи ли ова на дилдо? Ни од далеку. 8)
Немам мир дома и скоро никогаш не сум сама инаку...:wink:
би експериментирала нешто со него..![]()
_ZlObNiCa напиша:i ova spaga pod sex toys i e dosta interesna igracka![]()
![]()