Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

• Креатор на темата Креатор на темата @0@
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто сензорите мој алудираат дека индиректно се работи за тебе,земи си некоја курвица,изработи ја да не може да седне на столче,и немај мака
И мене некако не ми е реален типот. Тој му носел жени цело време, како да е некое макро, па располага со повеќе жени, па тие него го свиѓале, а тој се губел пред нив....бла бла....тој ако е таков тип на човек што шармира жени во 24 години сигурно ќе еб*л нешто колку и да е ропак. Сепак има барем денес на фејсбук први пишуваат курвишта......извитоперена и недобро смислена приказна!

Натрти се еднашка и нема веќе да биде невин :icon_mrgr:

Многу пребира изгледа, или па е ругобетина па бегаат од него ко да е лепрозен. Не знам што толку се потресле неговите, нека му платат курва и готова работа.

што не ќе видиш по интернетов во последно време :facepalm:
посебно на форумов кои теми се отвараат....господ да чува.
бил невин на 24 години (јак курац) па цела фамилија, а чак и цел комшилук го гледале накриво :tapp: кој идиотизам.
ај мајка, татко, разбирам да знаат што се случува во твојот интимен, приватен живот ама поширок круг на фамилија, па и шлагот КОМШИИТЕ да знаат што се случува со тебе, па оди фрли се некаде. зошто си да живееш :tapp:

Закачи му го :D

Најди му некоја за 1 вечер ете така ќе му помогнеш.

За братучед мој станува збор има 24 години и никогаш немал секс.Цела фамилија и комшиите го гледаат ко да е изрод и заостанат татко му e oчаен ме замоли ако може некако да помогнам.Нормално дека прифатив но ми оди многу тешко затоа што кога и да почнам муабет за цури гледам дека кај него се ствара некоја анкциозност и паника ќе ми врати нешто многу кратко во една две реченици и веднаш ќе смени тема или ќе молчи додека јас не почнам да зборам за нешто друго.Му имам пуштано пар цури кои го свиѓале но овој јадниот цел се парализира и незнае како да се постави и што да прави.Во машко друштво е опуштен и зборлив но кога има девојки веднаш го менува начинот на однесување се затвора и цела вечер одговара со да и не.Имал некој искуство со вакви карактери?Ени саџешчнс како да му помогнам ?
Дај му
--- надополнето: 18 април 2013 во 23:54 ---
Он: Грд ли е? Сељак ли е? Искрено да си праиме муабет да знаеме на што сме.
Абе да бил сељак, па макар и грд, ќе се рушел од ебење до сега. Очигледно е грд ко ламја, ама го нема тоа сељачкото во него за да дојди до пичка.

Незнам што е толку чудно што комшиите и сите знаеле дека е невин, кај нас оди така работата, прво комшијата па после кај тебе дома се дознаваат работите.
Како и да е, нема самодоверба, мисли дека премногу е грд ли глупав па и комплетно се затвора за женски. Нека проба на фејсбук, сега е премногу лесно да се запознаеш со женско, трт мрт на фејсбукот, ајде да излеземе, ако се бендисвате супер, ако не трт мрт одпочеток со друго женско и ќе си дојде азното.само по себе.
Ако не го бива со тоа, друштво ако се собирате со женски, нека џомне 2/3 чашки вино/пиво, нека не претерува, нека му се опушти јазикот малку па можеби ќе му тргне тогаш.
Кај мене има неколку што никогаш немале женска до сега а кога ќе им наместиш некоја не им била убава, они сакале лепотици, а тие златните манекени, може пати и од таков синдром, објасни му дека мора од некаде да се почне ебаго.
Без притисок само полека, него можеби му е смачено сите да му трубат да го брцне курот некаде па и заради тоа несака ни да чуе.

За братучед мој станува збор има 24 години и никогаш немал секс.Цела фамилија и комшиите го гледаат ко да е изрод и заостанат татко му e oчаен ме замоли ако може некако да помогнам.Нормално дека прифатив но ми оди многу тешко затоа што кога и да почнам муабет за цури гледам дека кај него се ствара некоја анкциозност и паника ќе ми врати нешто многу кратко во една две реченици и веднаш ќе смени тема или ќе молчи додека јас не почнам да зборам за нешто друго.Му имам пуштано пар цури кои го свиѓале но овој јадниот цел се парализира и незнае како да се постави и што да прави.Во машко друштво е опуштен и зборлив но кога има девојки веднаш го менува начинот на однесување се затвора и цела вечер одговара со да и не.Имал некој искуство со вакви карактери?Ени саџешчнс како да му помогнам ?
Одведи го на Dr.Redtube.

Нека лока вино + ракија у 9 и пол, па накај 15 за 11 прати му некоја радодајка...

Алкохол и дрога во убави количини (само не премногу да не се изгуби) да видиш како ќе се отвори

Дечкото најверојатно има психички проблем кога станува збор за социјална интеракција со припадничките на понежниот пол.Претпоставувам дека е заинтересиран за жени инаку не би ни имало смисла да ја отвораш темава.Предлози од типот алкохол,дрога,курви не верувам дека многу ќе му помогнат.
Мој совет е да си се консултира со психолог-терапевт.

купи му цела екстаза, 800-1500 денари е. Пола нека ја земе пред да излезете со претходно договорени деовјки и пола нека ја земе после час-час и половина, моја препорака некаде на интимно место. Откако ке ја земе првата половина пожелно е да запали џоинт, за да почне да го вози постепено додека таблетата се раствара у желудникот, се додека не ја земе втората половина на некое интимно место кај што ке е сам со девојка.
Значи мора да е интимно све, зашто нема место за размислување, кој ме гледа, дали ме гледа, дали изгледам глупо, дали правам се како што треба и други бедови.

голем к.р ако е невин се со свое време ...ке му дојде и него времето немај гајле
ПС: се кладам дека 80% на темава што коментирааат немаат клецано!!

голем к.р ако е невин се со свое време ...ке му дојде и него времето немај гајле
ПС: се кладам дека 80% на темава што коментирааат немаат клецано!!
ахаххахах баш да го пишам истото! само што процентот би го ставил на 90 % :))) какви глупости не се изначитав, `изнајми курва` аххахахха

Алкохол и дрога во убави количини (само не премногу да не се изгуби) да видиш како ќе се отвори
Овој братучед ти како Раџ од Биг Бенг да не е?:pos:
Само дај му алкохол и ќе видиш како ќе почне да збори. По можност ракија до кај 5 или 6 чаши...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom