Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

C

cige

Гостин
Пошто сензорите мој алудираат дека индиректно се работи за тебе,земи си некоја курвица,изработи ја да не може да седне на столче,и немај мака
И мене некако не ми е реален типот. Тој му носел жени цело време, како да е некое макро, па располага со повеќе жени, па тие него го свиѓале, а тој се губел пред нив....бла бла....тој ако е таков тип на човек што шармира жени во 24 години сигурно ќе еб*л нешто колку и да е ропак. Сепак има барем денес на фејсбук први пишуваат курвишта......извитоперена и недобро смислена приказна!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.331
Натрти се еднашка и нема веќе да биде невин :icon_mrgr:

Многу пребира изгледа, или па е ругобетина па бегаат од него ко да е лепрозен. Не знам што толку се потресле неговите, нека му платат курва и готова работа.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
што не ќе видиш по интернетов во последно време :facepalm:
посебно на форумов кои теми се отвараат....господ да чува.
бил невин на 24 години (јак курац) па цела фамилија, а чак и цел комшилук го гледале накриво :tapp: кој идиотизам.
ај мајка, татко, разбирам да знаат што се случува во твојот интимен, приватен живот ама поширок круг на фамилија, па и шлагот КОМШИИТЕ да знаат што се случува со тебе, па оди фрли се некаде. зошто си да живееш :tapp:

K

kalimer0

Гостин
Закачи му го :D

Најди му некоја за 1 вечер ете така ќе му помогнеш.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
За братучед мој станува збор има 24 години и никогаш немал секс.Цела фамилија и комшиите го гледаат ко да е изрод и заостанат татко му e oчаен ме замоли ако може некако да помогнам.Нормално дека прифатив но ми оди многу тешко затоа што кога и да почнам муабет за цури гледам дека кај него се ствара некоја анкциозност и паника ќе ми врати нешто многу кратко во една две реченици и веднаш ќе смени тема или ќе молчи додека јас не почнам да зборам за нешто друго.Му имам пуштано пар цури кои го свиѓале но овој јадниот цел се парализира и незнае како да се постави и што да прави.Во машко друштво е опуштен и зборлив но кога има девојки веднаш го менува начинот на однесување се затвора и цела вечер одговара со да и не.Имал некој искуство со вакви карактери?Ени саџешчнс како да му помогнам ?
Дај му
--- надополнето: 18 април 2013 во 23:54 ---
Он: Грд ли е? Сељак ли е? Искрено да си праиме муабет да знаеме на што сме.
Абе да бил сељак, па макар и грд, ќе се рушел од ебење до сега. Очигледно е грд ко ламја, ама го нема тоа сељачкото во него за да дојди до пичка.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Незнам што е толку чудно што комшиите и сите знаеле дека е невин, кај нас оди така работата, прво комшијата па после кај тебе дома се дознаваат работите.
Како и да е, нема самодоверба, мисли дека премногу е грд ли глупав па и комплетно се затвора за женски. Нека проба на фејсбук, сега е премногу лесно да се запознаеш со женско, трт мрт на фејсбукот, ајде да излеземе, ако се бендисвате супер, ако не трт мрт одпочеток со друго женско и ќе си дојде азното.само по себе.
Ако не го бива со тоа, друштво ако се собирате со женски, нека џомне 2/3 чашки вино/пиво, нека не претерува, нека му се опушти јазикот малку па можеби ќе му тргне тогаш.
Кај мене има неколку што никогаш немале женска до сега а кога ќе им наместиш некоја не им била убава, они сакале лепотици, а тие златните манекени, може пати и од таков синдром, објасни му дека мора од некаде да се почне ебаго.
Без притисок само полека, него можеби му е смачено сите да му трубат да го брцне курот некаде па и заради тоа несака ни да чуе.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
За братучед мој станува збор има 24 години и никогаш немал секс.Цела фамилија и комшиите го гледаат ко да е изрод и заостанат татко му e oчаен ме замоли ако може некако да помогнам.Нормално дека прифатив но ми оди многу тешко затоа што кога и да почнам муабет за цури гледам дека кај него се ствара некоја анкциозност и паника ќе ми врати нешто многу кратко во една две реченици и веднаш ќе смени тема или ќе молчи додека јас не почнам да зборам за нешто друго.Му имам пуштано пар цури кои го свиѓале но овој јадниот цел се парализира и незнае како да се постави и што да прави.Во машко друштво е опуштен и зборлив но кога има девојки веднаш го менува начинот на однесување се затвора и цела вечер одговара со да и не.Имал некој искуство со вакви карактери?Ени саџешчнс како да му помогнам ?
Одведи го на Dr.Redtube.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Нека лока вино + ракија у 9 и пол, па накај 15 за 11 прати му некоја радодајка...

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Алкохол и дрога во убави количини (само не премногу да не се изгуби) да видиш како ќе се отвори

M

Muranyi

Гостин
Дечкото најверојатно има психички проблем кога станува збор за социјална интеракција со припадничките на понежниот пол.Претпоставувам дека е заинтересиран за жени инаку не би ни имало смисла да ја отвораш темава.Предлози од типот алкохол,дрога,курви не верувам дека многу ќе му помогнат.
Мој совет е да си се консултира со психолог-терапевт.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
купи му цела екстаза, 800-1500 денари е. Пола нека ја земе пред да излезете со претходно договорени деовјки и пола нека ја земе после час-час и половина, моја препорака некаде на интимно место. Откако ке ја земе првата половина пожелно е да запали џоинт, за да почне да го вози постепено додека таблетата се раствара у желудникот, се додека не ја земе втората половина на некое интимно место кај што ке е сам со девојка.
Значи мора да е интимно све, зашто нема место за размислување, кој ме гледа, дали ме гледа, дали изгледам глупо, дали правам се како што треба и други бедови.

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
голем к.р ако е невин се со свое време ...ке му дојде и него времето немај гајле
ПС: се кладам дека 80% на темава што коментирааат немаат клецано!!

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
голем к.р ако е невин се со свое време ...ке му дојде и него времето немај гајле
ПС: се кладам дека 80% на темава што коментирааат немаат клецано!!
ахаххахах баш да го пишам истото! само што процентот би го ставил на 90 % :))) какви глупости не се изначитав, `изнајми курва` аххахахха

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Алкохол и дрога во убави количини (само не премногу да не се изгуби) да видиш како ќе се отвори
Овој братучед ти како Раџ од Биг Бенг да не е?:pos:
Само дај му алкохол и ќе видиш како ќе почне да збори. По можност ракија до кај 5 или 6 чаши...

Kajgana Shop

На врв Bottom