Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

• Креатор на темата Креатор на темата @0@
  • Време на започнување Време на започнување
Без генерализации ....... но зависи кој за што бара девојка ............ за несериозна и кратка врска(секс авантура) секако дека на никому не би му било гајле дали девојката е скината или не, но повеќето машки ите-како сакаат невини/неискусни девојки за сериозна врска и за брак ............... машките трчаат по уличарки но само за секс и заебавање, додека пак за сериозна врска и за брак се бара скромна, мирна и неискусна девојка .......... ниедно машко не сака дома во куќа да прибере некоја уличарка/дроља која поминала пола град !
Плус машките кои се слабо искусни во сексот повеќе сакаат да имаат исто така слабо искусна девојка покрај себе .............. во спротивно би испаднале кловнови .......... реално да збориме !

Претходно спомена дека на жената и се сите втори, а сега велиш искреност е најбитна во која лично не би поверувал :)
Патем битно е дали има легнато со некоја, лаги во кревет не поминуваат, тоа вака помеѓу другарчиња може да си раскажувате. И моментот кој најмногу иритира е он отворот неможе да го најде, се бута као ретардиран, таман што го ставил и свршил, излегува надвор од врата и вика: Ја ебев! Шо си ебел бе ти м...о еден, се вика ме ебаа :icon_lol:
За вака да не ги иритираме девојчињата, решение раката внатре, али најмногу до лактот, така не се промашуе дупката а и доволно долго трае. А за муабетите после ич не му се секирај,:sneaky: задоволството е твое:sneaky:

За вака да не ги иритираме девојчињата, решение раката внатре, али најмногу до лактот, така не се промашуе дупката а и доволно долго трае. А за муабетите после ич не му се секирај,:sneaky: задоволството е твое:sneaky:
Ќе се изнаебеш.

А девојката сигурно ќе му помогне во резилот и фино лепо ќе каже за „паклена ноч“ особено ако се погоди и зимно време да е, па мора да соблече десет работи од себе за 1 секунда. Ноќ за паметење и за раскажување, па и да му се погоди малечок или крив ќе има со генерации за што да се зборува.
Ја зборувам со факти, за твојот проблем решението е пет пари,а ти ги исполнуе сите услови.
1.Раката не е мала, така да проблем околу големината нема.
2.Раката не е крива, што е битно зашто ти си поштуеш естетика.
3.Секоја рака има некакво сексуално искуство, дури и да е невин сопственикот, раката не е.
Е сега ке кажеш ама неќам со рака то да ми га прави. А ја да те прашам, зашто само у к.рот да ти е памет. Зашто да не помислиш и нешто друго. За све си има АЛТЕРНАТИВА ;)

Ја зборувам со факти, за твојот проблем решението е пет пари,а ти ги исполнуе сите услови.
1.Раката не е мала, така да проблем околу големината нема.
2.Раката не е крива, што е битно зашто ти си поштуеш естетика.
3.Секоја рака има некакво сексуално искуство, дури и да е невин сопственикот, раката не е.
Е сега ке кажеш ама неќам со рака то да ми га прави. А ја да те прашам, зашто само у к.рот да ти е памет. Зашто да не помислиш и нешто друго. За све си има АЛТЕРНАТИВА ;)
Ме реши со фактиве.

Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite? ;)
ќе биде, кога тогаш ... ако искрено му се допаѓаш некому, тогаш нема да те праша дали си невин/а или не ... тоа ќе се увиди на првиот с*кс, ама нема да биде толку битно ако му значиш на партнерот /ката ...

Ако сакаш да ебеш било што колку да го збрцаш,најди некоја дрољитиња,биди поопуштен почести ја нешто и се натаму...А ако немаш брцнато затоа што сакаш да биде некое подобро парче тогаш да не те боли кур што имаш 21 или 25... Незнам кој ти е проблемот дали си срамежлив или,...
Нема нешто што неможе да се направи во денешно време.Треба само желба и самодоверба и бичиии

Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite? ;)

Да, сакаат да имаат врска со такви, се испопалија луѓево.

Ова важеше во средновековието, ама сега...:tapp:
Според непишано животно правило, обично мажите кои вака тропаат завршуваат со некоја на која не само што не и биле први, туку го поминала цел град...космичка правда за предрасудите и шовинизмот од типот "само јас да сум прв, ништо друго не ми е битно":facepalm:
Епа заеби сеа, ние машките сме заглавени во калта на средновековието и сеуште сакаме* невини (барем 99%)
Кога сме веќе кај непишаните правила-сигурно ја знаеш онаа добро познатата: Добрите круши свињите ги јадат-пробај да го најдеш одговорот зошто некои ептен убави и симпатични припаднички на понежниот пол завршиле со некои “мулиња“ (И немој за изборот да ми кажеш дека пресуден бил карактерот што ги избрале нив!).
*Не за џабе ти го болдирав тоа, ако ми го прочиташ пак мислењето ке забележиш дека имам напишано “секако дека сакам“ а не “по секоја цена ке барам“, што е доста различно.

Мажите кога станува збор за секс не бираат каква е цурата, дали била претходно со 5, 10, 20, 50 или 100 души ............. но кога станува збор за сериозна врска и брак ите-како им е битно тоа !
Не верувам дека постои машко кое за жена би земал некоја која поминала пола град ............ но за несериозна врска т.е. за секс и заебанција баш му е гајле со кого/кои се била !

Епа заеби сеа, ние машките сме заглавени во калта на средновековието и сеуште сакаме* невини (барем 99%)
*Не за џабе ти го болдирав тоа, ако ми го прочиташ пак мислењето ке забележиш дека имам напишано “секако дека сакам“ а не “по секоја цена ке барам“, што е доста различно.

Едно е сакањето, друго се реалните можности;) И јас може сакав принц од бајките како малечка, ама пораснав и сфатив дека нема:D
За вториот болд, мило ми е што си оставил барем малку простор за некоја што не се совпаѓа со твоите првични преференци...за доброто на обајцата, и врската во целина;)

Мажите кога станува збор за секс не бираат каква е цурата, дали била претходно со 5, 10, 20, 50 или 100 души ............. но кога станува збор за сериозна врска и брак ите-како им е битно тоа !
Не верувам дека постои машко кое за жена би земал некоја која поминала пола град ............ но за несериозна врска т.е. за секс и заебанција баш му е гајле со кого/кои се била !

Арно ме просветли, да си барам невин маж, се што треба, ќе го научам:D
Не да се омажам со некој што го ставал кај ќе стигне, па после цел град да ми се смее каков копук сум зела, и да ми зборуваат зад грб дека ме вара ваму-таму.

Вакви двојни стандарди се лицемерни, во најмала рака.
Вие може да го поминете цел град, тогаш демек сте некои фраери, ама ако девојката имала повеќе од еден, за вас е најдолна курва.
Е, затоа речиси на секоја сте и ВТОР (најчеста женска лага).
Сфатете веќе еднаш, кај жената не е битно кој е прв, битно е кој е последен;).
А плус, денес со чудото на хименопластика...ете, можете само да се залажувате дека на некоја сте и биле прв, ако веќе тоа ви е пресуден императив за озбилна врска или брак.[/quote]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom