Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Без генерализации ....... но зависи кој за што бара девојка ............ за несериозна и кратка врска(секс авантура) секако дека на никому не би му било гајле дали девојката е скината или не, но повеќето машки ите-како сакаат невини/неискусни девојки за сериозна врска и за брак ............... машките трчаат по уличарки но само за секс и заебавање, додека пак за сериозна врска и за брак се бара скромна, мирна и неискусна девојка .......... ниедно машко не сака дома во куќа да прибере некоја уличарка/дроља која поминала пола град !
Плус машките кои се слабо искусни во сексот повеќе сакаат да имаат исто така слабо искусна девојка покрај себе .............. во спротивно би испаднале кловнови .......... реално да збориме !

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Претходно спомена дека на жената и се сите втори, а сега велиш искреност е најбитна во која лично не би поверувал :)
Патем битно е дали има легнато со некоја, лаги во кревет не поминуваат, тоа вака помеѓу другарчиња може да си раскажувате. И моментот кој најмногу иритира е он отворот неможе да го најде, се бута као ретардиран, таман што го ставил и свршил, излегува надвор од врата и вика: Ја ебев! Шо си ебел бе ти м...о еден, се вика ме ебаа :icon_lol:
За вака да не ги иритираме девојчињата, решение раката внатре, али најмногу до лактот, така не се промашуе дупката а и доволно долго трае. А за муабетите после ич не му се секирај,:sneaky: задоволството е твое:sneaky:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За вака да не ги иритираме девојчињата, решение раката внатре, али најмногу до лактот, така не се промашуе дупката а и доволно долго трае. А за муабетите после ич не му се секирај,:sneaky: задоволството е твое:sneaky:
Ќе се изнаебеш.

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
А девојката сигурно ќе му помогне во резилот и фино лепо ќе каже за „паклена ноч“ особено ако се погоди и зимно време да е, па мора да соблече десет работи од себе за 1 секунда. Ноќ за паметење и за раскажување, па и да му се погоди малечок или крив ќе има со генерации за што да се зборува.
Ја зборувам со факти, за твојот проблем решението е пет пари,а ти ги исполнуе сите услови.
1.Раката не е мала, така да проблем околу големината нема.
2.Раката не е крива, што е битно зашто ти си поштуеш естетика.
3.Секоја рака има некакво сексуално искуство, дури и да е невин сопственикот, раката не е.
Е сега ке кажеш ама неќам со рака то да ми га прави. А ја да те прашам, зашто само у к.рот да ти е памет. Зашто да не помислиш и нешто друго. За све си има АЛТЕРНАТИВА ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ја зборувам со факти, за твојот проблем решението е пет пари,а ти ги исполнуе сите услови.
1.Раката не е мала, така да проблем околу големината нема.
2.Раката не е крива, што е битно зашто ти си поштуеш естетика.
3.Секоја рака има некакво сексуално искуство, дури и да е невин сопственикот, раката не е.
Е сега ке кажеш ама неќам со рака то да ми га прави. А ја да те прашам, зашто само у к.рот да ти е памет. Зашто да не помислиш и нешто друго. За све си има АЛТЕРНАТИВА ;)
Ме реши со фактиве.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite? ;)
ќе биде, кога тогаш ... ако искрено му се допаѓаш некому, тогаш нема да те праша дали си невин/а или не ... тоа ќе се увиди на првиот с*кс, ама нема да биде толку битно ако му значиш на партнерот /ката ...

N

Nicky Santoro

Гостин
Ако сакаш да ебеш било што колку да го збрцаш,најди некоја дрољитиња,биди поопуштен почести ја нешто и се натаму...А ако немаш брцнато затоа што сакаш да биде некое подобро парче тогаш да не те боли кур што имаш 21 или 25... Незнам кој ти е проблемот дали си срамежлив или,...
Нема нешто што неможе да се направи во денешно време.Треба само желба и самодоверба и бичиии

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ова важеше во средновековието, ама сега...:tapp:
Според непишано животно правило, обично мажите кои вака тропаат завршуваат со некоја на која не само што не и биле први, туку го поминала цел град...космичка правда за предрасудите и шовинизмот од типот "само јас да сум прв, ништо друго не ми е битно":facepalm:
Епа заеби сеа, ние машките сме заглавени во калта на средновековието и сеуште сакаме* невини (барем 99%)
Кога сме веќе кај непишаните правила-сигурно ја знаеш онаа добро познатата: Добрите круши свињите ги јадат-пробај да го најдеш одговорот зошто некои ептен убави и симпатични припаднички на понежниот пол завршиле со некои “мулиња“ (И немој за изборот да ми кажеш дека пресуден бил карактерот што ги избрале нив!).
*Не за џабе ти го болдирав тоа, ако ми го прочиташ пак мислењето ке забележиш дека имам напишано “секако дека сакам“ а не “по секоја цена ке барам“, што е доста различно.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Мажите кога станува збор за секс не бираат каква е цурата, дали била претходно со 5, 10, 20, 50 или 100 души ............. но кога станува збор за сериозна врска и брак ите-како им е битно тоа !
Не верувам дека постои машко кое за жена би земал некоја која поминала пола град ............ но за несериозна врска т.е. за секс и заебанција баш му е гајле со кого/кои се била !

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Епа заеби сеа, ние машките сме заглавени во калта на средновековието и сеуште сакаме* невини (барем 99%)
*Не за џабе ти го болдирав тоа, ако ми го прочиташ пак мислењето ке забележиш дека имам напишано “секако дека сакам“ а не “по секоја цена ке барам“, што е доста различно.
Едно е сакањето, друго се реалните можности;) И јас може сакав принц од бајките како малечка, ама пораснав и сфатив дека нема:D
За вториот болд, мило ми е што си оставил барем малку простор за некоја што не се совпаѓа со твоите првични преференци...за доброто на обајцата, и врската во целина;)

Мажите кога станува збор за секс не бираат каква е цурата, дали била претходно со 5, 10, 20, 50 или 100 души ............. но кога станува збор за сериозна врска и брак ите-како им е битно тоа !
Не верувам дека постои машко кое за жена би земал некоја која поминала пола град ............ но за несериозна врска т.е. за секс и заебанција баш му е гајле со кого/кои се била !
Арно ме просветли, да си барам невин маж, се што треба, ќе го научам:D
Не да се омажам со некој што го ставал кај ќе стигне, па после цел град да ми се смее каков копук сум зела, и да ми зборуваат зад грб дека ме вара ваму-таму.

Вакви двојни стандарди се лицемерни, во најмала рака.
Вие може да го поминете цел град, тогаш демек сте некои фраери, ама ако девојката имала повеќе од еден, за вас е најдолна курва.
Е, затоа речиси на секоја сте и ВТОР (најчеста женска лага).
Сфатете веќе еднаш, кај жената не е битно кој е прв, битно е кој е последен;).
А плус, денес со чудото на хименопластика...ете, можете само да се залажувате дека на некоја сте и биле прв, ако веќе тоа ви е пресуден императив за озбилна врска или брак.[/quote]

Kajgana Shop

На врв Bottom