Што мислите за Mushkin RAM меморија ?

• Креатор на темата Креатор на темата imortel
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci slobodno moze da zaklucime deka ti go nemas kompjuterot ama sepak si go pisal vo potpis... :pos:
Cek i jas da si go popravam potpisot :pos:
@MasteR_#0 ti uste so stariot quad si, tyyyyy pisi eden i7 da te vidi gospod PFFFFFF!!!! Sto mu ja mislis :facepalm:

Абе го имам у потпис компјутеров за да не морам да пишувам реферати ако имам проблем или ако давам мислење за игра па како ми оди играва кај мене, само ќе речам "конфигурацијата у потпис" :D
Иначе што имам да се фалам антика делови, али уште добро ме служат :)

570 Евра.
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 11:16 ---
Абе го имам у потпис компјутеров за да не морам да пишувам реферати ако имам проблем или ако давам мислење за игра па како ми оди играва кај мене, само ќе речам "конфигурацијата у потпис" :D
Јас моментално сум на Core 2 Duo E 6750, 2GB DDR2, Ge Force 8800GTTOP (ali taa mi pregore pred edna godina, pa sega imam ATI 5570) 250GB WD HDD, и два вентилатора :D.

Abe pisi ti pa koa ke stigne togas :D

jas gostuvam samo vo hardver delot pa potpisot deluvase logicno ,
PS: master cekam prv da kupis monitor i jas sum na raskrsnica benq za sitno ili 15750den za HM

jas gostuvam samo vo hardver delot pa potpisot deluvase logicno ,
PS: master cekam prv da kupis monitor i jas sum na raskrsnica benq za sitno ili 15750den za HM

Ах друже не знам кога ќе земам, ако земам ќе земам на лето, се одложи малце купувањето :unsure: Ако не ми искрснат некои други планови, на лето би требало да земам U2312HM, али пошто имам и стар PC а и сакам нов телефон да земам, изгледа или ќе земам Benq G2222HDL (или некој негов наследник) или ќе терам со сегашниов :)

Ах друже не знам кога ќе земам, ако земам ќе земам на лето, се одложи малце купувањето :unsure: Ако не ми искрснат некои други планови, на лето би требало да земам U2312HM, али пошто имам и стар PC а и сакам нов телефон да земам, изгледа или ќе земам Benq G2222HDL (или некој негов наследник) или ќе терам со сегашниов :)
Ах таа технологија, постојано има нешто за што ти течат лиги. Камо да не се мора да се приоретизира :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom