Што мислите за членот над вас? II

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne be.. za par na maturskata :)

Ali se prasuvam dali seuste si " slobodna ", oti sudejki spored tvojata ubavina, inteligencija i privlecnost.. ne veruvam deka dosega nikoj ne pobaral da ti bide partner na maturksta :)

EDIT: I toa bese za Angelceto...

Jugo saka da pisuva pred mene, me tera da izmenuvam, ke go ubijam :zlo:

постара сум од тебе за партнер на матурска немам ништо против ако сакаш ке те земам :kesa:

Потејтоу полека со убивањето...... :) мислам дека се занесви многу :)

Dzirka niz prozorcite na sosedite vo spalnite... Nekoj den ke padne i ke si ja skrsi nogata.

EDIT: Angelce, ako me zimas ti, idam!!! Jupiii

хаха готово те зимам како стецијален гостин ( може и како помало братче да кажам дека си ми ) не е битно важно те земам

Bree... vidoa ubava momicka i site se nafrlija vrz nea... Se kladam vo 50 evra oti nekoj pisa nad mene za da i kaze kolku e srce, takvo nesto... Ako tolku sakata da ja zemete, povelete, jas ne se karam za devojka koja ima decko. Koga ke raskine, togas moze... Ne znaete kako bi stoela pokraj mene ;)

:pos2::pos2::pos2:

ај не се заебавајте со мене
сменете тема :oftopic: ајдеее

Angelina JOly moze voda da i nosi, Bred Pit e vljuben vo nea, Bekam izjavil deka ke ja ostavi Viktorija ako CNM se soglasi da se omazi za nego...

Се уби од дудлање...почна да ми собира муштерии :):dudlac::pos::pos::pos:'

Fallen angel da sedi miren. Prvin neka mi kaze sto mu znaci nikot, podocna neka me obvinuva deka sum se nafrlal na nekoj.

Jove... Znaes deka ke delime 50:50 ;)

Potato напиша:
Fallen angel da sedi miren. Prvin neka mi kaze sto mu znaci nikot, podocna neka me obvinuva deka sum se nafrlal na nekoj.

abe ja sedam miren ... ali gleam na site temi i se pustas .... inace nema veze ... produzi si ... niso ne ti vikam ... a za nickot ke treba cela kniga da ti napisam ... taka da moze drugpat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom