Што мислите за членот над вас? II

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
doti4nata напиша:
Ima nov potpis :) Go giprirale i valjda od bitola e :) I ne znam dali e toj, ali ako nekad se imal sebesi na avatar, dobro izglea :toe: :helou:

she likes me :) не супер членКА е само најубави зборови за неа

не му се бришат бројките од дресот----од убавите дресови имал хахахаа

Nogo talentiran clen, doma ima 50 sliki koi za edno 20 godini ke vredat poveke od 5000 milioni dolari, ima 1500 kompozicii, koi ke vredat duplo poveke... I to :)

Епа градски каубој со студено срце! :)

кога оди по кафичи гледа во млади и надарени келнерки и после од воздуба ги кини пантолоните па оди во Wц или дома да се ''пресоблечи'':vozbud:

ova beshe za my nigga потато

а за дотичната нешто почна да постира во играчница интересни му сме а и таа нас Ч)

I toa na " prostalnata zabava " so klasot, abe sramota :)

jove_bt напиша:
кога оди по кафичи гледа во млади и надарени келнерки и после од воздуба ги кини пантолоните па оди во Wц или дома да се ''пресоблечи'':vozbud:

ova beshe za my nigga потато

а за дотичната нешто почна да постира во играчница интересни му сме а и таа нас Ч)

jap, toa sum jas!:nesum: :vozbud: :pos2:

јеееееееееес хаххаахха ајде да не ти кажвам мене шо ми се има случвано важно топ сикрет беше никој не дозна за твоите пантолони. хахахаха

Za sreka, go zavrsiv tancot so klasnata... Ako mozese da se sluci za vreme na tancot, e togas ke imase smeh :0

DOti4nata... jove zboruva za mene :)

So da kazam za katenceto... samoto ime kazuva mnogu ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom