Што мислите за Битолчани?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Битолчанки...

Хм...се од типот ...не знам што сакам...и да го сакам некој МНОГУ...ќе чекам тој да ми се пушти...а јас само ќе го погледнам и..толку!

Аман бе, не ќе да е така сигурно. :icon_lol:

Врз основа на моето познанство/пријателство со саканата ни модераторка на Мода и убавина Анѓела (:icon_lol:) и две колешки од факултет го имам најдоброто мислење за битолчанки.

Врз основа на една од тие пуфлите што ги викате, мислам дека треба некој да им го зарие носето во земја.:icon_lol:

Тамарче не се нервирај сите машки во галерија ти велат еј колку си убава сега тука ти вртат филм,за да привлечат внимание

Доста бе не реков ништо јас за тамара општо велев . Тамара најмногу ја сакам ама џабе та само ме изневерва се прај важна се шмизли :pos2::pos2:

Јас незнам гледам дека дудлате на сликите,јас си направив еден муабет со нејзе сум ја изнасмеал како ниедна девојка и плус девојчето си е романтична душа баш убаво за нејзе,а не ја знам персонално па неможам да кажам повеќе.

Фичо..ај да не се препуцаваме овде..не е место за та работа..I give up:pred:...Финтата е шо сте запознале 2 чупиња(ова по битолски:)) и ете тие се погодиле шмизли, или па, сте прошетале низ Широк Сокак и сте виделе ептен дотерани цури и ај одма пуфли, шмизли. Нема везе. Ете јас тврдам дека во Битола има 20тина такви шмизли.. Ај да не се повторвам, веќе пишав за та работа. :salut::helou:

Пооо стево збора за другите а овде издудла за Тамара еден тон :pos2: инаку напишав мислам дека не реков за Тамара дека е шмизла, си ја поштовам како другарка многу. Инаку јас зборав за тие 20 шмизли шо се низ град . :)

девојките во битола во главата им е зариен филмо дека се најубај во цела мак хихи,а разликата помеѓу девојка од струмица и девојка од битола е то шо девојката од битола никогаш не би ги валкале рацете на нива:pos: ,зошто суетата е голема

Фичо..ај да не се препуцаваме овде..не е место за та работа..I give up:pred:...Финтата е шо сте запознале 2 чупиња(ова по битолски:)) и ете тие се погодиле шмизли, или па, сте прошетале низ Широк Сокак и сте виделе ептен дотерани цури и ај одма пуфли, шмизли. Нема везе. Ете јас тврдам дека во Битола има 20тина такви шмизли.. Ај да не се повторвам, веќе пишав за та работа. :salut::helou:

Уффф ај да не се препуцавате ама морам да те демантирам. 20 шмизли. (денес да не падна некоја атомска во Битола? па не сум во тек:smir:)

Познавам доста Битолчани/ки и стварно се супер немам зборови, одвај чекам да ги видам, пријатни, дружељубиви, насмеани, супер се. Женските посебно, а машките што ги познавам малку се дигнати за разлика од женските, ама и они се супер. Во Охрид се видовме после незнам колку месеци и ептен ми се израдуваа. Сам на факултет сакаат да бидат центар на внимание малку али доброо и тоа е нормално. Се на се, супер се.:helou:

Расипани луѓе сме...шо има да мислат за нас :)

bitolcanki nevideni smizli!! bitna im e oblekata nedaj boze da si izlezen v carsija malku poobicno oblecen na primer trenercinja i patiki te gledaat ko od na mars padnata!! plasticni kukli!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom