Што мислите за American Choppers и American Hot Rod?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
За OCC ми се допаѓа дека не само што се природни, не само што прават извонредни и оригинални чопери (со исклучок на некои како на пример The Christmas Bike што беше кич) она што (барем мене) ме привлекува е личностите кои „играат”...од Mikey...do Paul Sr.

i dvete emisii gi gledam ali poise sakam da gledam American Choper bidejki mi e pointeresna a i motorciklite nekako poise me interesiraat

Не само тоа...туку и поубаво и поинтересно е да ги гледаш...покрај чоперите нудат и забава за гледачите. Посебно Мајки :)

И двата се супер, ама OCC ептен rulez

ОСС
Моторите што ѓи прави Пол Јуниор не ми се свиѓаат зш малку ми изгледаат како играчки од панаѓур. Пол Сениор рулз со недовите олд скул чопери. Малку за фацките:
Пол Јуниор: Добар мајстор што секогаш си го ''крка'' карањето oд сениор.
Сениор: Бивш наркоман кој стварно знае да прави чуда од мотори.
Мајки: Дечкото има стварно добра смисла за хумор. За мотори не го бидува ама може да си ја проба среќата како комедијант.
Винсент: No Comment
Рики: Еден од најдобрите мајстори во ОСС според мене.
Американ Хот-Род
Дечките знаат да направат добри автомобили (црвената корвета, максхеми) и кретенски хот-родови (ако ја гледал некој трката млади против стари).
Фацките:
Бојд:
Старче кое е газда на фирмата и ми изгледа како да е под контрола на Двејн
Двејн: Тежoк кретен што ѓи ''мачи'' вработените.
Блубер:
(читај за Двејн)
Мајк: Добар мајстор кој има преживеано тешка сообраќајка со хот-род. (Забите му се криви нели? :)
Рој: Старче...

Ах море, парите и дуќанчињата да им ги имам...умот ми е арен...
информација за тебе.Ако ти треба нов карбуратор за тристакот оди на сајтот на ипм београд.Го имаат карбураторот само под име за египетска застава 1300.Ако знаеш таму ги правеа кога ги прекинаа во југославија да ги прават.Имаат и бензински пумпи исто.позз

информација за тебе.Ако ти треба нов карбуратор за тристакот оди на сајтот на ипм београд.Го имаат карбураторот само под име за египетска застава 1300.Ако знаеш таму ги правеа кога ги прекинаа во југославија да ги прават.Имаат и бензински пумпи исто.позз
Фала за инфото :)
Сепак, таму ќе оди Weber 34DCHD, комплетно реставриран, сменето се со оригиналeн Weber кит :)

Екстра се емисиите нема што многу добри коли и чoпери праваат се алу преметени овие со чоериве ама закон им се иначе досега намногуми се допадна чоперот што го изработуваа за Мерцедес АМГ

Бојд е умрен така да повеќе епизоди од American Hot Rod не очекувајте.

Мене ми е боље American Choppers (OCC) пошто закон се луѓето :) Мајки посебно.. само глупости праи :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom