Што мислите, ќе успее ли Маковеј во борбата против големите риби?

• Креатор на темата Креатор на темата Bacillus gagous
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2: dali ke se dokazat navistina svajcarskite bankovni smetki na PRECEDNIKOT BC I HARI KOSTOV ke vidime .

АБЦ моника е финансирана 100%-но до британската влада, така да финансиски Мековеј е независна од која и да било институција во државава, нејзе секако ќе и стигнат 400,000 дите фунит на сметка, нормално од нејзе британците очекуваат резултати, така да Груевски ако забушавал нека му ја мисли бидејќи задачата на маковеи не и е да му го одржава рејтингот на никола туку да исфорсира закони и спреведување на закони каде секој што проневерувал пари, користел тендери, се што спаѓа под корупција и непотизам да сништи. Ама очекувам и Б.Ц. да биде пикнат во затвор.

Samo Bacillus gagous tocno deka ja finansiraat britancite, tocno deka ocekuvaat rezultati, no neznaeme samo KAKVI REZULTATI "OCEKUVAAT"....dosega britancite ni ebale mater barem dvapati FUNDAMENTALNO...., a kolku se sekavam i FYROM e nivna napravija...pa da pocekame , a???

Samo Bacillus gagous tocno deka ja finansiraat britancite, tocno deka ocekuvaat rezultati, no neznaeme samo KAKVI REZULTATI "OCEKUVAAT"....dosega britancite ni ebale mater barem dvapati FUNDAMENTALNO...., a kolku se sekavam i FYROM e nivna napravija...pa da pocekame , a???

Па не знам колку FYROM е нивна направија, ама знам дека ако сите така мислиме , подобро сите да си врземе еден камен за нога и од камен мост да се џитнеме, иамај де малку верба и надеж да му се сневиди, не си свесен колку деструктивно звучиш.
Освен тоа знаеш дека тука маковеи ја нема таа моќ ко што ја имаше во романија односно да биде на министерско место, исто ко што му беше тео вајгел на бучко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom