Што мислат вашите родители за музиката што ја слушате?

Тренинг е све тоа другарчиња!
Да видиш како мајка ми потпевнува The Offspring додека дроби кромид, а за татко ми сум снимил специјална касета со Bad religion за у кола
Ипак весел и мелодичен е панк рокот, металско нешто не сум пуштил дома, ке има ваљда некои негативни реакции :lud:

пеер дај им слика да вида зашто, вака не сваќаат зашто...

Абе шо се замарате со тоа шо родителите реакции имаат за вашата музика. Ако толку не им се свиѓа купете си Цд- плеер и сами ке си ја слушате. ако не сакате затворете се во соба и уверете се дека сте ставиле ЕН-Фа_пен прозорци :D

Hahah moite roditeli mislat deka ne e u red nesto so mene... slusam Dark Psytrance... a da ne go zaboravam technoto... ali koa kje im pustam trance im se kreva kosa taka da... se plasat :)

Абе ја им пуштам Бодом и Arch Enemy....

Goddess of Chaos напиша:
И ги обожаваат нели?
Уффффффф...од Бодом обавезно им ја пуштам Sixpounder, a од Arch - Nemesis.......
Ауууууу....се шуткаат со мене дома....:)

Ај жити се заради мене ој провери дал се живи...

Пред некој ден ме направија будала :pos: :pos: :pos:
Си одам дома ја од работа сабајле негде 4:30 беше и си пуштам System Of A Down на цел глас мајка ми станува и одма една кавга и морав да се префрлам на слушалици ама важно ми рекоа дека сум будала:pos:

CopyOfDeath напиша:
Пред некој ден ме направија будала :pos: :pos: :pos:
Си одам дома ја од работа сабајле негде 4:30 беше и си пуштам System Of A Down на цел глас мајка ми станува и одма една кавга и морав да се префрлам на слушалици ама важно ми рекоа дека сум будала:pos:
Која песна?:icon_lol:

Ја дека слушам најмногу рап,татко ми увек коа ќе ми влезе у соба,а пуштена ми е на пример Ин да клаб од 50 сент, ми вика онака иронично демек : Леле ова твојава музика ми дава желба да ти го земам компјутерот.Ама нема да ми напраи ништоооооо

TRNCE ! ! ! !

pa najiskreno moite ne se zamaraat so muzikata shto ja slusham jas, a i da pocnat da se meshaat i da mi solat pamet za stilot na muzika shto go slusham,znaat deka ke bide zaludno, a kakov stil muzika slusham ??? :)))),
najdobro znae komshikata Slobodanka :)))):pishtoldz

Не ми се мешаат зошто не претерувам т.е не ги малтеретирам со мојата музика...

Кај мене се бунат моиѕе само кога има гласна музика(од што е гласна понекогаш се бунат и комшиите).Иначе не им смета што и да слушам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom