Што ли треба да се случи, за да им дојде паметот?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
mnogu skromno vozachko iskustvo., ama onaka., motordzhii koga ke pominat na 4 trkala se najdobrite vozachi,,,,vistinski motordzhii nikogash ne pravat problemi so brzinite ednostavno uzhivaat ,:D:coffee:,,,,a znaat kade se vozi brzo.,.,... i za na kraj naj opasni se ovie malive ., em deca sose motorcheto kolku par vlechki em vozat bezobrazno ., a najzaebano abe ni vo retrovizor ne mozhesh da gi vidish

Сето тоа е во ред, но има места каде може да испробаш брзини а не во град каде ја загрозуваш безбедноста на другите. Не само со мотор, туку со било што. Еве јас ќе ти кажам кај мене во град како е. Кај нас има само една главна и прометна улица, од едниот до другиот крај на градот и нема некои кривини. Е сеа проблемот е што навечер се фура по улицава. Пред 2 недели со едни другари се враќавме накај дома и еден прелетува со колата, губи контрола и се изврти на тротоарот точно спроти нас. Значи ако одевме по таа страна сега немаше да пишувам јас тука. Јас ја разбирам таа потреба од брзина, и јас сакам некогаш да се издувам, ама не во градот. Има еден стар автопат каде никогаш не минува ништо. Таму оди и издувај се. Повеќето го прават тоа. Сега знам дека и улични трки се одржуваат таму. Got my point?
Бобо не е дека јас не сложувам со горе наведеното.
Само што адреналинот може да се стимулира на повеќе начини, не само на еден и крајно, јас сакам да останам што е можно подолго жива. :)

Бобо не е дека јас не сложувам со горе наведеното.
Само што адреналинот може да се стимулира на повеќе начини, не само на еден и крајно, јас сакам да останам што е можно подолго жива. :)

Не дека јас одев против тебе де:) Само сакав да кажам дека своите потреби за брзина може да се задоволат и на други места освен во градот:)

Јас смислив јака ствар.
Место лежечки полицајци на улиците убаво да се изрежат вдлабнатини во асфалтот и да се наместат нешо као шини на кои ќе има сензори кои ќе ја мерат брзината на тој што проаѓа моментално.Ако вози 10 километри на час повеќе од дозволеното се активира механизам кој со огромна брзина со помош на хидраулични цилиндри(све тоа инсталирано заедно со сензорите)крева 80 центиметарски долги Титаниумски Шилци( 5 центиметри во дијаметар).
Овие механизми ќе ги има на сите улици на кои е можно да се развие опасна брзина.

problemot e sto povejketo deca od 18 nagore po polozen vozacki ispit za a kategorija.
vednas pocnuvaat so golemi masini od 600 kubici pa na gore nekoi zemaat 1000 kubici vistina principot na vozenje e ist i na 50 kubici i na 1000 ama iskustvoto ne e isto. edinstvenata kocnica e vo glavata ako ja nemas otide glavata :)
--- надополнето: Aug 18, 2011 7:31 PM ---
Не дека јас одев против тебе де:) Само сакав да кажам дека своите потреби за брзина може да се задоволат и на други места освен во градот:)
ne si vozel pa da znaes kako e :) fakt e deka se stava glava vo torba
--- надополнето: Aug 18, 2011 7:33 PM ---
Констатацијата ти е 100% точна. Или во превод никогаш...

Еднаш моторџија, секогаш моторџија. Тоа е клин шо само оди подлабоко и подлабоко. Ене го татко ми, и на 50 години истиот е. Не одбива возење со мотор :)
a da go vidis mojot i zima go vozi :)

ne si vozel pa da znaes kako e :) fakt e deka se stava glava vo torba
Другар, јас немам ништо против брзото возење, ама не во град. Мене ме боли меѓуножјето дали некој си ја ставил главата во торба или не, тоа е негова работа. Ама зошто пример некој пешак или рандом личност да настрада поради неговата желба за брзина?

Другар, јас немам ништо против брзото возење, ама не во град. Мене ме боли меѓуножјето дали некој си ја ставил главата во торба или не, тоа е негова работа. Ама зошто пример некој пешак или рандом личност да настрада поради неговата желба за брзина?

zato ako imat postrogi sankcii nikoj nema da se osudi da pravi prestapi

Јас се извинувам за пост под пост ама ова морав да напишам.

Вчера, во раните утрински часови се случи една многу голема несреќа. Петмина на моја генерација, излетале од патот и се превртиле на шините. Во ист момент наидел воз и ги собрал. Две деца загинаа распарчени од возот, а другите повредени. Откако се случи ова, никој не возеше повеќе од 40 низ град цел ден. Треба да се случи вакво нешто за да се заплашат. Ебате народот. Тиња (што би рекол Смекси)

Ех да знам па да ви кажам колку пати сум бил престигнат од "точак со мотор" од 50сс моторче и тоа од лева и од десна страна и едвај се гледа, не возам брзо ама често менувам ленти наваму натаму па се прашувам кој ден ќе соберам некој, кај тобако 2 скоро секој ден гледам по некој забиен во ограда ... стари и млади, адреналинот е закон пред да се загини ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom