Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мој најдобар другар носи нож интересно е али за заплашувањеИначе ова со зборови иам другар ми јаде гомна ја боксирацот и во коска готов да заплаче му викам ае да се тепаме ако си толку јак он ја тепам со зборови ЗАТОА ќе има модро рамо
![]()
Мој најдобар другар носи нож интересно е али за заплашувањеИначе ова со зборови иам другар ми јаде гомна ја боксирацот и во коска готов да заплаче му викам ае да се тепаме ако си толку јак он ја тепам со зборови ЗАТОА ќе има модро рамо
![]()
Абе ако е појак од мене си ЌУТАМ нема курчење и да ми се курчи али ако е послаб ал ми се курчи само воспитна не сум ненормален го утепам.Ајде бе... ептен јак бе ти со оловката... Не си осетил ладна цевка во уста или на глава... затоа скокаш, ама да ти кажам јас... курназлаци многу веќе нема.. Оти појак курназ од тебе ќе ти свирне метак у глава па трчај ти после со шипки, оловни и тако даље![]()
14 - 15 за зборовиве мислев ае кажи ти како со зборови овој ме пцуе ја му викам ќути или тепај се ко чоек он ја со зборови те тепам епаДобро колку години имаш ти? Ниво на интелигенција 15?![]()
Добро колку години имаш ти? Ниво на интелигенција 15?![]()
Вака некој паметни од 25 години ми рекоа да зеам а иначе денес нема никој шо користи боксови сем коа се тепаат двајца другари идам накај школо покрај мене 2 албанци со прстени 2 цм и мафтаат неш и ќе се тепаш со боксови. Никад не се курчам прв неш демек боксирач па да одам да се курчам НИКАД. Глеам мислите се курчам.како размислувате секоја чест шипки ножеви боксачи све мој до моега дечишта едни.Нецивилизирани говеда срам да ви е.Нели е 21 век се знае како се решава проблем ЗБОРОВИ вербално а подоцна сила се презима а тоа подразбира само БОКС чиста рака единствено ако стоката не разбира па јебига мораш да презимаш во свои раце.Срам ми е кога ке ги видам денешниве млади идоли им се Полат и други од таа багра филм.
--- надополнето: 30 мај 2013 во 16:30 ---
дечурљак нели гледаш претходно тема имаше како се пие креатин нели гледаш дрво невидено необразовано појма нема од живот додека некој него издигне од земја ке лети како мува
Абе ако е појак од мене си ЌУТАМ нема курчење и да ми се курчи али ако е послаб ал ми се курчи само воспитна не сум ненормален го утепам.Не сум некој курнас.
--- надополнето: 30 мај 2013 во 16:24 ---
14 - 15 за зборовиве мислев ае кажи ти како со зборови овој ме пцуе ја му викам ќути или тепај се ко чоек он ја со зборови те тепам епаи збориме не се навредувајте.
Ако е помал нема ни збор преречено но онја мали мафиаши пцуј бегај сем со воспитен шамар има друго АКО СЕ ЗАКАЧА НЕ ДЕКА НЕШ Е ПОСЛАБ баш ги бранам послабите од појаките. Пред 1 месец другарче 2 го иам видено 3 години помал му се собрале 20 деца ќе го тепаат 3 беа колку мене друго колку него сите избегаа.А значи ако е појак ќути, а ако те фаќа око да го тренсеш од земја, тогаш си правиш ќеиф а!? Е така многу се курчат па кога ќе дојде "екипата" од кај послабиот сите да ги нема, кој по дома, кој се крие, кој по полиции се влече... Дечко јас едно ќе ти кажам. Трпам додека да ме удрат. Е од кога ќе ме удрат, не жалам. Апла не жалам... Шо најдам до мене со тоа ќе го мавам...
Ја прв пат со него од дома идам ама ниш никој во школо на маса и ножот стојат наставнициЕдно прашање до тие што носат боксирачи и шипки. Не ве начекале алфи?
Ја порано вака решавав проблеми али од кога го користам торес типс веќе немам вакви проблеми.