Некои директно + некои индиректно = мнооооооогу предлози за секс-другарчиња.ми имаат предложено, некои директно, некои индиректно. и не се мислам, прифајЌам.![]()
Или не ја сфаќаш „дефиницијата“ за секс-френд, или си Бред Пит. Или сонуваш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некои директно + некои индиректно = мнооооооогу предлози за секс-другарчиња.ми имаат предложено, некои директно, некои индиректно. и не се мислам, прифајЌам.![]()
Иха,овде само се `подгреваат`надежите за фак бади.
Бидете реални,речиси е невозможно.
Оти сигурно утре пола комшии ке дознаат:wink:
Фак бади во МК? Многуу многууу тешко да не речам невоможно. Одма ќе и се стави етикета на курва
Иха,овде само се `подгреваат`надежите за фак бади.
Бидете реални,речиси е невозможно.
Оти сигурно утре пола комшии ке дознаат:wink:
Па да де факт е тоа,у суштина секоја си сака кур и ја го делам истото мислење,само како што кажа АМЕРИКАНЦИНЕ а не ние. :wink: Нашето општество е светлосни години назад во споредба со нивните сфаќања и понашање.Ти какви етикети им ставаш поштени цури кои нејќат обврски, а си сакаат кур?
Нели троловине кои серат по темине дека за да и го туриш ти требаат и емоции, а не само желба за да го направиш истото. Па пи*ка ли му матер, ме боли к*р колку сум примитивен, али американциве што све правата за да се дочепаат до кур не е могуче.
Знаеме дека има многу курви, ова е уште еден показател за истото.
Жена ако не е во брачна врска, а копулира со некого, значи е курва.
А ова што го претпоставувате на темава..апла курва.