MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 168
Можеби има некои трауми од детството. Можеби бил злоупотребуван?
Или е геј. Друго не ќе да е.

Или е геј. Друго не ќе да е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не ама имам слушано една другарка како филозофира дека не се само девојките тие што не се секогаш подготвени за секс туку дека и машките не се такви како што се прават и се фураат цело време зошто коа ке дојде време за тоа и тие имаат некакви стравувања или пак не се доволно подготвени или незнам што..ни мене не ми е јасно затоа побарав мислење од вас![]()
Гајле ти е :music2:можеби има добиено *cheers*
сега знам колку гомна имат јадено за мене, кога не ми се сакало некад![]()
не ама имам слушано една другарка како филозофира дека не се само девојките тие што не се секогаш подготвени за секс туку дека и машките не се такви како што се прават и се фураат цело време зошто коа ке дојде време за тоа и тие имаат некакви стравувања или пак не се доволно подготвени или незнам што..ни мене не ми е јасно затоа побарав мислење од вас![]()
Машко со сексуални трауми ? тешко .... геј или некапенили small one xD
Е како бе small one? Па и да има small one, мислиш дека попрво би се осудил на целибат отколку да брцне кога има шанси за тоа?![]()
според мене сигурна сум дека на секој скоро му се случило или да не е расположен за тоа во моментот илида не е сигурен дека сака да биде баш со таа личност или било што но сепак го направил тоа за да не му падне репутацијата и за да не му вртат муабети после низ град...ама сепак тешко дека некој било кога ке го признае тоа![]()
според мене сигурна сум дека на секој скоро му се случило или да не е расположен за тоа во моментот илида не е сигурен дека сака да биде баш со таа личност или било што но сепак го направил тоа за да не му падне репутацијата и за да не му вртат муабети после низ град...ама сепак тешко дека некој било кога ке го признае тоа![]()
Срамот е голем :back:
10 минути ќејф - 10 години заебавање
Свашта)
Јас женине не можам да ги разберам кога трипаат, не пак момак да не сака!:uvo:
се согласувам целосно језда мислам дека и ако некоја таква би побарала од него да ја плесне нема да ја одбие колку за рецка не за другода бе стварно, а што ако е проблем до типката?
јас сум се мувал со типки што ни на крај памет не би ги фукнал
едноставно, немора да значи дека ако е ОК за лапање дека со истата и у кревет ќе разменувате течности...