Што кога ТОЈ се плаши од секс?

• Креатор на темата Креатор на темата bad_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби има некои трауми од детството. Можеби бил злоупотребуван?:toe:
Или е геј. Друго не ќе да е.

не ама имам слушано една другарка како филозофира дека не се само девојките тие што не се секогаш подготвени за секс туку дека и машките не се такви како што се прават и се фураат цело време зошто коа ке дојде време за тоа и тие имаат некакви стравувања или пак не се доволно подготвени или незнам што..ни мене не ми е јасно затоа побарав мислење од вас:pipi:

Најверојатно ниту на неа не и се случило, туку зборува во теорија, теоретизира, или како што кажа ти, филозофира...
И, теоретски е во право, ама теоретски...

не ама имам слушано една другарка како филозофира дека не се само девојките тие што не се секогаш подготвени за секс туку дека и машките не се такви како што се прават и се фураат цело време зошто коа ке дојде време за тоа и тие имаат некакви стравувања или пак не се доволно подготвени или незнам што..ни мене не ми е јасно затоа побарав мислење од вас:pipi:

Другарка ти читала премногу Тин Шема. Не верувам дека реално некое стрејт и бањато машко е неподготвено за секс кога е време за тоа. Такви филозофии продаваат по тин-списанијава, како би машките добиле на моралност :)

Машко со сексуални трауми ? тешко .... геј или некапен :toe: или small one xD

Е како бе small one? Па и да има small one, мислиш дека попрво би се осудил на целибат отколку да брцне кога има шанси за тоа? :vozbud:

според мене сигурна сум дека на секој скоро му се случило или да не е расположен за тоа во моментот илида не е сигурен дека сака да биде баш со таа личност или било што но сепак го направил тоа за да не му падне репутацијата и за да не му вртат муабети после низ град...ама сепак тешко дека некој било кога ке го признае тоа:toe:

Е како бе small one? Па и да има small one, мислиш дека попрво би се осудил на целибат отколку да брцне кога има шанси за тоа? :vozbud:

Срамот е голем :back:

10 минути ќејф - 10 години заебавање

според мене сигурна сум дека на секој скоро му се случило или да не е расположен за тоа во моментот илида не е сигурен дека сака да биде баш со таа личност или било што но сепак го направил тоа за да не му падне репутацијата и за да не му вртат муабети после низ град...ама сепак тешко дека некој било кога ке го признае тоа:toe:

Уште потешко дека некој ќе го направи тоа...

Абе... ако копал или ако цепел дрва цел ден, нормално дека нема да биде расположен. А ако е одморен, и му се укажува шанса да има секс со девојка што му е симпатична/секси (и не мора да ја сака), би го направил тоа. Не ради муабетите, туку ради свое задоволство.

Срамот е голем :back:

10 минути ќејф - 10 години заебавање

Епа ќе мора да се пресрами ако сака да “се скине“. А кој не би сакал? :)

да бе стварно, а што ако е проблем до типката?
јас сум се мувал со типки што ни на крај памет не би ги фукнал :D

едноставно, немора да значи дека ако е ОК за лапање дека со истата и у кревет ќе разменувате течности...

Свашта:))
Јас женине не можам да ги разберам кога трипаат, не пак момак да не сака!:uvo:

Свашта:))
Јас женине не можам да ги разберам кога трипаат, не пак момак да не сака!:uvo:

Еве и ја уште неможам да се до начитам бе, али имало од се по нешто, а и може не му се сака бе у тој момент или па не важи тоа за маживе бе? Пошто они секад се лупаат у гради дека секогаш се ЗА..:nesum:

да бе стварно, а што ако е проблем до типката?
јас сум се мувал со типки што ни на крај памет не би ги фукнал :D

едноставно, немора да значи дека ако е ОК за лапање дека со истата и у кревет ќе разменувате течности...
се согласувам целосно језда мислам дека и ако некоја таква би побарала од него да ја плесне нема да ја одбие колку за рецка не за друго

:pos2:хахахахаха мене да ми се случи ова ја ке умрам од смеење :smeshko::smeshko::smeshko:дечкото си има некој проблем у главата (поточно у двете глави) штом нејке секс. Можда се чува за ПРВА БРАЧНА НОЌ????:drk::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom