Што кога се ќе ви дојде преку глава?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Neznaev kaj da ja stavam temava...Ako treba premestete ja...
Vsusnost prasanjeto mi bese sto koga nekoj 4ovek ke vi dojde preku glava, da ve nervira se sto toa toj go pravi i kolku i da se obiduvate da ne mislite na toa sepak toa e posilno od vas! Vsushnost sto da napravime koga se vi e dojdeno preku glava, a vie sakate da izreagirate isklulirano, kulturno... Ima nekoj idei?:)

А тебе некој ти е дојден преку глава, па незнаеш што да правиш? Се шалам.

Што би направил?
„Абе друже, ај опушти се малце, малку претеруваш, но може и малку повеќе, искрено да ти кажам, преку глава си ми дојден, релаксирај се”. - ваљда вака би изреагирал, на најкултурен и најсмирен начин.

Jas se pleskam vo faca, sakal se ljuti ili ne.

Јас се повлекувам и не контактирам со човекот некое време ... после ако немам како да избегнам да се видам повторно, ќе се видам, со тоа што поминато ќе ми е до тогаш све што ме ку*чело пред тоа ... ни води ни терај сум си јас:lud: :kajg:

divine напиша:
Јас се повлекувам и не контактирам со човекот некое време ... после ако немам како да избегнам да се видам повторно, ќе се видам, со тоа што поминато ќе ми е до тогаш све што ме ку*чело пред тоа ... ни води ни терај сум си јас:lud: :kajg:
aj ja vaka ke napravam:)

Епа ќе му кажеш убаво поради кои причини те нервира и ти е дојден преку глава, ако не те сфати не се замарај:wink:

КОга Све ми е Преку глава...Преку Глава ми е деФинитивно!

ja ja odbrav varijantata da razgovaram so li4nosta, kazav sto se me nervira i zasto... i posle toa se se resi.... :)

И мене ме нервира еден, ама што кога ќе му објасниш кога е глуп како тенџере.Си се родил глуп и цел живот глуп ќе си остане.
Тие за мене се прости луѓе.:lut: :lut: :lut:

Кога се ќе ми дојде преку глава, земам сточле и се качувам на него и потоа ми е под глава, пак.
Инаку, кој ќур, не знам, мааф порано, сеа игнорисам.

Преку глава ми е од една личност, никако да си ја затне устата, се само гомна да се јадело, но се трудам да го игнорирам тоа, да не се замарам зошто не вреди. Милион пати ми дошло да ја треснам од земја, ама се воздржувам. Се` мислев дека ќе и` дојде паметот, ама очигледно нема никакви реални шанси за тоа.

Се обидов и со убаво да помине се`, но џабе толерирам. Следна грешка и партали ќе летаат.

Кога ми доаѓа преку глава некој кој е многу небитен фактор, знам да му плеснам се, без разлика кога и каде....ако се работи за некој кој ми значи многу во животот, обично се повикувам на молк, чекам гневот да ми пројде (зашто сепак гневот е краткотрајно лудило), а во расправиите со тие што ми значат, секогаш ја земам во предвид само моменталната ситуација со тенденција за расчистување на работите во друга порелаксирана состојба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom