Што кога сакате да имате секс, а немате каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Ma4ence
  • Време на започнување Време на започнување
Kako d****i gi tretirate devojkite, a ne kako dami.
Devojka e toa alo, dama. Zasluzuva tretman, a ne javno wc, kola, zemja Ili treva pod nea :D
She's a lady, not a whore !
Кажи им го тоа на оние што ми "пеат" под тераса секоја вечер после 2. Филм не може да изгледа човек на раат:icon_mrgr:

Kako d****i gi tretirate devojkite, a ne kako dami.
Devojka e toa alo, dama. Zasluzuva tretman, a ne javno wc, kola, zemja Ili treva pod nea :D
She's a lady, not a whore !
Ама не е ни баш светица :coffee:
Не дека не би и симнувал ѕвезди секоја вечер, ама кога се нема слободен стан ... а се сака.
:)

Ама не е ни баш светица :coffee:
Не дека не би и симнувал ѕвезди секоја вечер, ама кога се нема слободен стан ... а се сака.
:)
Па ако е глупа и не примети дека и фејкаш дека ја сакаш со симнувањево ѕвезди, а ја **** на трева...
Демек, се сакаме толку многу, што не би те третирал ко принцеза, него ко гомно :)

Па ако е глупа и не примети дека и фејкаш дека ја сакаш со симнувањево ѕвезди, а ја **** на трева...
Демек, се сакаме толку многу, што не би те третирал ко принцеза, него ко гомно :)
Не мора да значи дека не ја сакам ако имам секс со неа на трева.
Едноставно нели, можностите во моментот ми наложуваат дека немам друга опција, а и на двајцата ни се сака.
Не дека само машкото е учесник во сексот. Она ако не сака, нема воопшто да падне нешто. :)

И јас би дома, на кауч или во кревет, па со 2 часовно гушкање и излеважање и галење. :love:
Само, не секогаш можеш дома особено кога не живееш сам.
Така да, и парк би завршил работа ако во моментот им се сака на двајцата.
Или евентуално некое место надвор од по не јавен тип, да речеме покрив. :)

Се дур мислиш дека немаш каде, не сакаш доволно.
Се потпишувам на постов, доволно ви објасни.
Секој има пријатели, братчеди/ки, верувам дека ќе се најде некаде празна соба/простор доволен да си задоволиш сексуалните потреби.

Жените кои освем кревет се друго им е неприфатливо и неморално или не адекватно во глобала се досадни како друштво на пензионери.

Жените кои освем кревет се друго им е неприфатливо и неморално или не адекватно во глобала се досадни како друштво на пензионери.

Владе, јас искрено не се сеќавам кога последен пат сум имала класик секс на кревет сум заборавила како беше, викаш да враќам девствени моменти А? или да глумам дека може да се скршам ако се засили ритамот? :)
Остај ти овде што си носат ореоли на глави сите девојчиња, у РЛ е сосем друга приказн.

Се потпишувам на постов, доволно ви објасни.
Секој има пријатели, братчеди/ки, верувам дека ќе се најде некаде празна соба/простор доволен да си задоволиш сексуалните потреби.

HOW IS THIS A THING?

Дремам јас у 2ам у дневна, чекам пример добар хорор, и сега оти детската ми е слободна треба да му дозволам некого да прска наоколу оти нема каде? Имаш дозволено да ти се ебат другари и другарки каде што спиеш?

Еј, фала.. завршивме ние, ќе си бегаме. Извини за гласноќата. ;)

Владе јас не се сеќавам кога последен пат сум имала класик секс на кревет, поише у кујна или у купатило, да не е непоштовање ова од маж ми до мене а?, треба да глумам излгеда дека лесно сум кршлива па мора на меко креветче китчма да не сјебам, оф леле овие убави принцезички што носат ореоли на форум, да знаеш какви каскадерски зафати знаат у РЛ ехеее :icon_lol:

Владе јас не се сеќавам кога последен пат сум имала класик секс на кревет, поише у кујна или у купатило, да не е непоштовање ова од маж ми до мене а?, треба да глумам излгеда дека лесно сум кршлива па мора на меко креветче китчма да не сјебам, оф леле овие убави принцезички што носат ореоли на форум, да знаеш какви каскадерски зафати знаат у РЛ ехеее :icon_lol:

Глумат дами на 15. Па ако не ти ја фатиле цицката у парк си немала детство мори!

Владе, јас искрено не се сеќавам кога последен пат сум имала класик секс на кревет сум заборавила како беше, викаш да враќам девствени моменти А? или да глумам дека може да се скршам ако се засили ритамот? :)
Остај ти овде што си носат ореоли на глави сите девојчиња, у РЛ е сосем друга приказн.
Јас само пример кажав. Креветото е ок, празен стан исто така, но одвреме навреме не гледам ников проблем да се смени средината, баш напротив спонтаниот непланиран секс е каде каде повозбудлив од класичен секс во кревет. Сега ако женското смета дека ке и се скрши бисерот, дека е недолично и така натаму тогаш незнам, времето поминато со нејзе може да стане ептен монотоно досадно,а монотонијата ја убива врската. Имаше и една изрека сега незнам дали точно ке ја напишам ама беше некако вака.
Ако водата( сексот) не ја разбранува некое бранче, таа ке стане смрдлива бара.
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 10:54 ---
Не напротив, тоа е сигурен знак дека пламенот во вашиот брак сеуште добро пламти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom