Christian Lovato
stonecold
- Член од
- 2 април 2012
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 272
Тоа беше намештајка, кажаа!Иначе може у некое паркче навечер...Da ne gi ima posle na youtube samo?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа беше намештајка, кажаа!Иначе може у некое паркче навечер...Da ne gi ima posle na youtube samo?![]()
Kako d****i gi tretirate devojkite, a ne kako dami.Тоа беше намештајка, кажаа!Иначе може у некое паркче навечер...
Кажи им го тоа на оние што ми "пеат" под тераса секоја вечер после 2. Филм не може да изгледа човек на раатKako d****i gi tretirate devojkite, a ne kako dami.
Devojka e toa alo, dama. Zasluzuva tretman, a ne javno wc, kola, zemja Ili treva pod nea
She's a lady, not a whore !
Ама не е ни баш светицаKako d****i gi tretirate devojkite, a ne kako dami.
Devojka e toa alo, dama. Zasluzuva tretman, a ne javno wc, kola, zemja Ili treva pod nea
Па ако е глупа и не примети дека и фејкаш дека ја сакаш со симнувањево ѕвезди, а ја **** на трева...Ама не е ни баш светица
Не дека не би и симнувал ѕвезди секоја вечер, ама кога се нема слободен стан ... а се сака.
![]()
Не мора да значи дека не ја сакам ако имам секс со неа на трева.Па ако е глупа и не примети дека и фејкаш дека ја сакаш со симнувањево ѕвезди, а ја **** на трева...
Демек, се сакаме толку многу, што не би те третирал ко принцеза, него ко гомно![]()
Се потпишувам на постов, доволно ви објасни.Се дур мислиш дека немаш каде, не сакаш доволно.
Well she will be in nature! Surrounded with flowers, trees, grass,fairies...Kako d****i gi tretirate devojkite, a ne kako dami.
Жените кои освем кревет се друго им е неприфатливо и неморално или не адекватно во глобала се досадни како друштво на пензионери.
Се потпишувам на постов, доволно ви објасни.
Секој има пријатели, братчеди/ки, верувам дека ќе се најде некаде празна соба/простор доволен да си задоволиш сексуалните потреби.
Жените кои освем кревет се друго им е неприфатливо и неморално или не адекватно во глобала се досадни како друштво на пензионери.
Владе јас не се сеќавам кога последен пат сум имала класик секс на кревет, поише у кујна или у купатило, да не е непоштовање ова од маж ми до мене а?, треба да глумам излгеда дека лесно сум кршлива па мора на меко креветче китчма да не сјебам, оф леле овие убави принцезички што носат ореоли на форум, да знаеш какви каскадерски зафати знаат у РЛ ехеее![]()
Јас само пример кажав. Креветото е ок, празен стан исто така, но одвреме навреме не гледам ников проблем да се смени средината, баш напротив спонтаниот непланиран секс е каде каде повозбудлив од класичен секс во кревет. Сега ако женското смета дека ке и се скрши бисерот, дека е недолично и така натаму тогаш незнам, времето поминато со нејзе може да стане ептен монотоно досадно,а монотонијата ја убива врската. Имаше и една изрека сега незнам дали точно ке ја напишам ама беше некако вака.Владе, јас искрено не се сеќавам кога последен пат сум имала класик секс на кревет сум заборавила како беше, викаш да враќам девствени моменти А? или да глумам дека може да се скршам ако се засили ритамот?
Остај ти овде што си носат ореоли на глави сите девојчиња, у РЛ е сосем друга приказн.
Не напротив, тоа е сигурен знак дека пламенот во вашиот брак сеуште добро пламти.Владе јас не се сеќавам кога последен пат сум имала класик секс на кревет, поише у кујна или у купатило, да не е непоштовање ова од маж ми до мене а?, треба да глумам излгеда дека лесно сум кршлива па мора на меко креветче китчма да не сјебам, оф леле овие убави принцезички што носат ореоли на форум, да знаеш какви каскадерски зафати знаат у РЛ ехеее![]()