Што кога партнерката/партнерот(најчесто партнерката) се шегува за вашиот полов орган?

• Креатор на темата Креатор на темата ~BaruM~BaRum~
  • Време на започнување Време на започнување
Ко што глеам темава не повлече мн дискусии....ама коментаров ме тера да мислам дека.......:

Нема шо да му се смеам, ако е за смеење значи не му е ок, а ако не му е ок, секогаш има бољи...

..............на вас женските само до тоа ви дошло?!?!?!?!?!?!?!?

Ко што глеам темава не повлече мн дискусии....ама коментаров ме тера да мислам дека.......:

:pos: Оф мори мајко, а ти си со неа заради нејзините уши :wub:

А ти што си мислеше :)

До сега ниедна мајтап не ми терала ни за полов орган ни за тело

Thx god im ok :vozbud:

:pos: Оф мори мајко, а ти си со неа заради нејзините уши :wub:

Очите ма :pos::pos::pos:

Маки Барум-Барум, а?:(
Јбг, life is cruel.
Но, не се грижи
И душата е важна. Who needs тело?
Или сеа за еден полов орган ќе цепидлачиме и ќе се лутиме...или не:nesum:

Него, ни во лудило не би се шалела за половиот орган. Ако ми смета, би рекла па-па, а како образложение ќе понудам некоја ствар полесна за проголтување као, премногу си посесиван, предобар си за мене (љољ) итн. Бели лагички:pipi:

А, ако се пошегува на мој рачун и сметам дека тоа е навреда... На клоци надвор од кревет, а и од живот.

Со некои работи нема шалење. И за некои работи отвореноста не е баш потребна.:toe:

Најмизерно на свет е да разкажуваш како на дечкото му е мал! Па со тоа девојката го понижува онај што го сака, а се понижува и себеси штом збори за тоа. И да му е 5 см на мојот партнер, не би се шалела за тоа.
Инаку имам другари кои нонстоп ги критикуваат половите органи на нивните девојки, тоа не е мизерно?

Не би се шегувала.Глупости.Срам ќе ми биде да спомнам,а не па да се шегувам.

А доколку он би се шегувал на моја сметка така - би пропаднала во земја од срам.

Ако се смее ондах и ја ќе и се смеам на неа. Барем за наоѓање мани сме број еден.
Грда е, дебела, едната цицка и е поголема, едното око и е повисоко, смрди на сирење ехее листата е бескрајна.

Ако не смееме да ги тепаме, тогаш ќе им правиме тоа што они ни прават на нас....ќе ги термае да се чуствуваат ко гоВна:back:

Ако се смее ондах и ја ќе и се смеам на неа. Барем за наоѓање мани сме број еден.
Грда е, дебела, едната цицка и е поголема, едното око и е повисоко, смрди на сирење ехее листата е бескрајна.

Ако не смееме да ги тепаме, тогаш ќе им правиме тоа што они ни прават на нас....ќе ги термае да се чуствуваат ко гоВна:back:

Темава е за шегување на сметка полов орган,ти цела книга си спремал за одбрана за секој дел од нејзиното тело.Ако и возвратиш со тој арсенал зарем нема да ти биде бумеранг на изборот?:)

Најмизерно на свет е да разкажуваш како на дечкото му е мал! Па со тоа девојката го понижува онај што го сака, а се понижува и себеси штом збори за тоа. И да му е 5 см на мојот партнер, не би се шалела за тоа.
Инаку имам другари кои нонстоп ги критикуваат половите органи на нивните девојки, тоа не е мизерно?
:pos2::pos2::pos2:
или си немала односи уште,или си немала "толкав" партнер,а и не верувам дека ќе ти биде и партнер кога ќе го извади тоа нештичко...:pos2::pos2::pos2::pos2:
колку му доаѓа од прилика... (-----------------------) ????

има лек и за тоа нека збори за мојот па нема да го добие и тоа прилично долг период,па она нека ја мисли немам што ја да мислам :pos2::pos2:

има лек и за тоа нека збори за мојот па нема да го добие и тоа прилично долг период,па она нека ја мисли немам што ја да мислам :pos2::pos2:

Па ке си најде нов :) пак ти заебан кај ти го оговарала...кај не е**ш....ем нов си нашла:helou:

Никој не е совршен...така што ако партнерката те заебава нешо, само кажи и...„Жити целулитот и малите цицки!“ :pos2: и отерај ја упм!

Мене таке шале ми удираше прв пат ка ја видов, после и реков сеа шали се мори :pos:

Глупа работа сеа ќе се заебаваме за такви работи....:tapp:
Во случај да се случи такво нешто, ќе ја потсетам колку, само колку несовршена е таа самата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom