Fortune
шодаенешчо
- Член од
- 9 мај 2005
- Мислења
- 12.493
- Поени од реакции
- 183
Детска работа. Ај со другарката ќе си правиме ти-пуштај-му-се за да видиме дали е верен.Ама ако е некој тест да те пробаат дали си верен ,отиде курбан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Детска работа. Ај со другарката ќе си правиме ти-пуштај-му-се за да видиме дали е верен.Ама ако е некој тест да те пробаат дали си верен ,отиде курбан.
Детска работа. Ај со другарката ќе си правиме ти-пуштај-му-се за да видиме дали е верен.
Еднаш се случи другар негов да ме пољуби ,,другарски" во уста, онака кога се поздравувавме... А дечко ми ништо не виде(слепец ли е што е?:nesumВо врска сте, се оди како што треба, ама по некое одредено време приметувате дека најдобриот/та другар/ка на вашиот партнер, ве гледа со поинакви очи. Дали ке му кажете тоа на вашиот партер, ќе си го чувате тоа во себе со надеж дека ке помине, или нешто сосема трето?
Во врска сте, се оди како што треба, ама по некое одредено време приметувате дека најдобриот/та другар/ка на вашиот партнер, ве гледа со поинакви очи. Дали ке му кажете тоа на вашиот партер, ќе си го чувате тоа во себе со надеж дека ке помине, или нешто сосема трето?
ако ми направи отворен муабет од типот симпатична ваква таква ќе го снимам со телефон и ќе му кажам на партнерот одма дека такви другари не сакам во мое присуство а и секако би го снимила за да слушне со свои уши а не да верува на секакви прикаскиВо врска сте, се оди како што треба, ама по некое одредено време приметувате дека најдобриот/та другар/ка на вашиот партнер, ве гледа со поинакви очи. Дали ке му кажете тоа на вашиот партер, ќе си го чувате тоа во себе со надеж дека ке помине, или нешто сосема трето?