Што кога неговиот/нејзината најдобар/а другар/ка ви се додворува?

Јас одма ќе му кажам на партнерот па после тој нека си решава што и како со другарот, мене не ме интересира ништо.

Вака...Ми се има случувано повеќе пати. Да бидам со некоја девојка а другарките да ми се пуштаат. Јас ги разбирам нив...бидејќи јас сум Шмекерот...сакаат да бидат шмекнати од дечкото на нивната другарка...Е сега...бидејќи не можам да бегам од себе...коа ми се додоворуваат враќам со шмек ама шмек на дистанца...да видам до кај ќе иде работава..Не сакам да скарувам најдобри другарки поради мене...Ќе си шмекам чисто колку ја да си се забављам...еднаш до двапати...Со едното око ќе и намигнувам а со другото око ќе ми биде озбилно давајќи до знаење да пази шо праи...сепак јас сум дечко на нејзина најдобра другарка...Во вакви случаеви го контролирам шмекот...коа се однесува за другарките...А во однос на било какви случајни минувачки и познанички останувам ист и не си го контрлорам шмекот :)

Во врска сте, се оди како што треба, ама по некое одредено време приметувате дека најдобриот/та другар/ка на вашиот партнер, ве гледа со поинакви очи. Дали ке му кажете тоа на вашиот партер, ќе си го чувате тоа во себе со надеж дека ке помине, или нешто сосема трето?

Нема да му кажам... Најчесто тоа машките или не сакаат да го прифатат или погрешно сфаќаат и на крај испаѓа дека женската сака да ги скара... А и зашто да му кажам? :) Мене не ми смета, ако дечко ми не приметува, ни него не му смета... Само лошо ќе биде ако проба да не раздвои и не мести да се караме.... Е тогаш појма немам што би правела...

Вака...Ми се има случувано повеќе пати. Да бидам со некоја девојка а другарките да ми се пуштаат. Јас ги разбирам нив...бидејќи јас сум Шмекерот...сакаат да бидат шмекнати од дечкото на нивната другарка...Е сега...бидејќи не можам да бегам од себе...коа ми се додоворуваат враќам со шмек ама шмек на дистанца...да видам до кај ќе иде работава..Не сакам да скарувам најдобри другарки поради мене...Ќе си шмекам чисто колку ја да си се забављам...еднаш до двапати...Со едното око ќе и намигнувам а со другото око ќе ми биде озбилно давајќи до знаење да пази шо праи...сепак јас сум дечко на нејзина најдобра другарка...Во вакви случаеви го контролирам шмекот...коа се однесува за другарките...А во однос на било какви случајни минувачки и познанички останувам ист и не си го контрлорам шмекот :)

абе дека си шмекер, ја гарантирам тоа...него ти се пуштаат ради друга ствар

бехолд

ако она може да го има, зашто па јас да неможам:helou:

...е ради тоа деар френд...такви си се они...:baeh:

...и затоа ти отворено и недвосмислено кажуеш твој став...

мацо, ми ласка твојата заинтересираност за мене или мојот ватевер комес фирс...али ја сум заљубен и коа сум заљубен не сум заинтересиран за други жени...

така со еден метак ке убиеш две зајачици, ем она ке и каже гарант на твојата цура дека си ок тип, ем ке ја имаш отпосле коа сакаш и како сакаш и другата...хиххихихии

Непријатна ситуација во секој случај.
Што знам како би реагирала. Сигурно на партнерот не би му кажала за да не бидам погрешно сфатена т.е. зависи и колку време сум со него и колку знам како би изреагирал. Со другиот би се понашала поладно и би скратила колку можам да го гледам. Ако е пренападна ситуација, ваљда прво кај него би се обратила, да прекине да го прави тоа што го прави. Што знам ... има многу работи од кои зависи како би постапила, но во секој случај знам дека би се потрудила да не уништам нивното другарство, а ни нашата врска.:toe:

зависи за мене јас би почекала да видам дали е пуштање или не бидејќи се случува некој да се додвору пријателски на женската на другарот поради тоа што нешто згрешил па девојка му да извлијае врз него

а ако продолжи тоа ќе гледам да отворам искрен муабет со другарот негов и ќе се обидам убаво да му објаснам дека не е мој тип дека дури и да раскинам со мојот дечко дека нема шанси за нас двајцата .....

а ако тоа не фукционира тогаш ќе гледам некако да му кажам на дечко ми

Со задоволство ќе ја прифатам,тоа е бонус

Prvo ke go ignoriram drugarot, ke se pravam kako nisto da ne se slucuva. Ako ne prestane ke mu kazam da se drzi nastrana od mene, a ako se uste prodolzuva so dodvoruvanjeto onda ke nemam drug izbor osven da mu kazam na partnerot.

Хм, лошо.
Мислам дека би му кажала, има право да знае. Сакам отворено да се игра, и директно се што има да се каже.

одма би и кажал оти ако нејзината "најдобра другарка" има некој си намери не и е права другарка ама се прави таква за да добие нешто....шо не е нејзино....па после ќе се бара заедничко решение на проблемот...

Ах, зар е тоа најдобар другар/ка?
Па во таков случај веднаш муабет со таа што би ми се пуштала да заборави на се’, затоа што како прво јас сум веќе зафатен, а како второ и многу поважно таа е другарка на онаа со која сум веќе во врска...

Ама би и го жбурнал бе брат ...
Шмекер ко тебе не смее да го става шмекот под контрола ... во тој случај тоа не е шмек ... тоа е еб.ч на штрек , нели ...:toe:

veni,vidi,viki
јако беше жими се :kesa:

Грев е да оставиш незадоволено девојче.Така да ... Ја би.
Ама ако е некој тест да те пробаат дали си верен ,отиде курбан.

Грев е да оставиш незадоволено девојче.Така да ... Ја би.
Ама ако е некој тест да те пробаат дали си верен ,отиде курбан.
Значи треба да размислиш така?
Ако е тест тогаш пагаш на тестот:toe:
Јас би му кажала на партнерот па нека си решава со другар му, а јас ке стојам на страна од него, ако ептен напиња ке го истепам на крај :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom