Што ќе направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би имале секс???

• Вкупно гласачи
    77
и тоа е сосема ок...нема потреба да се осеќаш глупо што мислиш како што мислиш...за девојчето се однесуваше

Џабе се обидувате да разубедите некој на кој што љубовта му е најсвето нешто во животот. Тоа е сепак за поштовање.

Ова се случува само во филмови и во книги. :)
Сличмо ми се има случено.
Со една французојка.

Ми дојде и ми рече I must tell you something, I have to have you. Will you have me too? If you find me attractive!

Тхе рест ис хистори!

Ако е таа на сликата ....ке се сексам со неа, тоа сигурно

Па искрено, ако се појави некој хот дечко, и така да ми рече.....толку би се запалила што веднаш би го зграпчила и директно го фрлам в кревет, па да видит убо кај се раѓат лебот. :pos: (нормално, ако не сум во врска). Би си дозволила вакво нешто барем еднаш да направам, и онака никој нема да знае, а јас ќе си ја исполнам желбата. :pipi:
Леандра, не си сама. :pos: И жени не кењајте многу, умирате од желба за ваков секс, ама ке пукните и не признавате! :icon_lol:

Значои под околностите влегува ваква типка-поим немам дал е ХИв или Топилница позитивна....ЈОК.

Инаку ако сум престојувал во хотелот почесто па знам(дека е хелти) ондак би и ги извадил цревата зш да не.

Но согласно "воведот" не е нигде истакнато дали имаме хив,хепатит Ц...
Заради вакви мислења потенцирав, ЧИТАЈ ВНИМАТЕЛНО ПРВ ПОСТ, ти дава тапија дека е здрав/здрава!!!
Ај сеа да прегласаш :)

Крејзи ај за тебе да е голем чин со многу чувства и по ред приказни,ама за оние кој редовно се сексаат да изберат монотона вечер наместо целовечерен маратон без „зависи“ тоа н го разбирам :)
До машките:Абе со кој спиете кога се фалите ја легнав таа на прва,со оваа се сексав во вц,онаа на реално шоу за 15 минути легна пред цел свет,онаа му го .. на некој...да не измислувате? :) Или тие девојки не се на кајгана?

Не булазни. Ене ти го Аутбој за тоа.

Или едно или друго.
Бирам љубов. Е сега, ако се случи ситуацијата која е наведена во темава, сигурно ќе изберам и секс, за кој ќе ќутам ко пи*е под кошулче. Ак дознае онаа со која сум во врска за изневерувањето, ете ти крај на таа врска. Истото важи и ако таа тоа го направи. Нема ништо комплицирано тука.

Ова се случува само во филмови и во книги. Сигурно нема некој само заради тоа што му бил интересен муабетот со мене да ми се појави на вратата од соба. И пак, човекот е се уште странец и непознаник... Во принцип како тип сум срамежлива и повлечена особено со луѓе што ми се допаѓаат. Така да ми се избаци пред врата, најискрено, само ќе направи да го одбијам од себе, затоа што во однос со машки сум комплицирана и во однос на поинтимни односи како што е сексот. Едноставно сакам прво да го запознаам човекот, да видам како би ми одело со него, туку така избацување од никаде со документи (како што пишуваше во првиот пост) дека е здрав ќе ми предизвика страв и повлекување. Не можам туку така да се опуштам и да имам секс со некој само затоа што убаво изгледа. Сексот го гледам како премногу интимна ствар за да го имам со било кој што ми е само убав.

Ама за муабет нема проблем, до сабајле можам муабети да правам. Ама да се опуштам до таа граница да имам секс со непознаник, не можам. Едноставно самиот став мој спрема сексот е таков што доколку би имала секс така тоа би значело дека сум погазила врз сама себе и врз сето она во кое верувам. :)

Ехее колку се случува и во живо. Знам примери од другари, што им се случило ваква работа. :smir:

Па искрено, ако се појави некој хот дечко, и така да ми рече.....толку би се запалила што веднаш би го зграпчила и директно го фрлам в кревет, па да видит убо кај се раѓат лебот. :pos: (нормално, ако не сум во врска). Би си дозволила вакво нешто барем еднаш да направам, и онака никој нема да знае, а јас ќе си ја исполнам желбата. :pipi:
Леандра, не си сама. :pos: И жени не кењајте многу, умирате од желба за ваков секс, ама ке пукните и не признавате! :icon_lol:

Абе нема да знае кај е вратата на бегање,кога ќе извадам еден камшик,ќе го памти сексот цел жвот:pos2:Никогаш потоа нема да му текне да бара секс кај непознати будали.

При така интересна приказна нели најде погрд тип да ставиш? :tapp:
Одговор:чао пријатно.

Ех темава е доказ за огромната сексуална фантазија.....бреееее....или за недостиг на секс??? :pos:

Ти да не сакаш да понудиш нешто преку овие зборови?:pos2:

Ти да не сакаш да побараш нешто преку ова прашање? :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom