Што ќе кажете за девојките во Струмица?

• Креатор на темата Креатор на темата LuDa
  • Време на започнување Време на започнување
Досадни се, дали оти ги гледам секој ден : )

Dobri se ama nogo letat,cekat da doo nekoj od drug grad i da mu se nabacat oti u Strumica nema fraercina odnosno ima ama pa ke gi raspravat posle ili ke gi gleda celio grad na mobilnite :vozbud::pos2:

Абе пријателе, ти не си прошетал.. Така е насекаде, не само у Струмица. Странците се поинтересни секогаш. Ново мевце, мх, мх ;)

Абе пријателе, ти не си прошетал.. Така е насекаде, не само у Струмица. Странците се поинтересни секогаш. Ново мевце, мх, мх ;)

Ti taka misles oti ne sum prosetal,2 pati sum ojdel do Radovis,eden pat do Valandovo i 16 pati do Saban,jebi ga tolku mi se moznostite? Jas ne davam komentar za drugite gradovi,tam ak sakat nek odat i na tanga,temata e za Strumickite pufli :smir:

Па ти викам не си прошетал. Не зборувам само за Македонија, зборувам општо за Европа, па и целиот свет. Нема потреба да се невираш, има време за се ;)

Па ти викам не си прошетал. Не зборувам само за Македонија, зборувам општо за Европа, па и целиот свет. Нема потреба да се невираш, има време за се ;)

Dek da odam,so da cinam?Za mene najubavi se naste zenski,kakvi i da se nasi se?
P.S. A deka ti tolko si bil?

Ubicu se, od koga mi e otvorena temata i so koj account :tapp:
Luda toa e pred edno 2ipol god, i uste aktuelna tema.

btw, ima i dobri ima i nekoj mc mc.. :star:

Не сум запознал ниту сум бил во Струмица некогаш,ама што слушам од некои луѓе викаат дека се НАЈДОБРОТО ОД МАКЕДОНИЈА и не се сомневам:)

Во скала излегуват убави женски, со витки тела тенки како манекенки, скала скала ова не е шала скааалаааааа а а

Во скала излегуват убави женски, со витки тела тенки како манекенки, скала скала ова не е шала скааалаааааа а а

Бабо дај пејсе денара.
Зашо бе синче?
Абе бабо дај пејсе денара саа.
Зашо бе синче тии пејсе денара?
Абе бабо ај дај пејсе денара ќе оом у скала.

:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom