Што јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата ecarnik
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Благо јадам многу.Зависник сум од чоколадото.Од солено грицкам сончоглед смоки или соленки.за јадење највеќе месо најчесто на скара а пијалок, вода нормално и фанта

Ме интересира што највеќе јадете од благо, солено и соленки, јадење, пијалаци...
Oд благо во последно време само нашколо шо јадам Белисимо или крем-бананче
Солено.. ееххх од солено незнам шо би издвоила нешо..
ориз,тестенини и ајвар
соленки и грицки... мх мх шо и да се ги обожавам често јадам Још или Пардон.. најубави ми се
пијалаци.. многу пијам чист исцеден сок од портокал,лимон и такви работи.. а иначе омилен пијалак Спрајт само

:pipi:

Имам за ручек моментално манџа со кромидче и пилешко месо. Мх мх.
Ќе се изнасркам и кснам мевце малку. Ќе го гарнирам заедно со корнишони или чорбаџиски пиперчиња.
И ќе си направам еден сок од боровница.
Мх мх мх лиги да ти течат...

од се можам да се откажам но од благо НЕ.....секаков вид на балго посебно да е чоколадно!!!!!! грицки да, али не многу често пошо ме закашлуваат!!! од зеленчук и овошје јадам се, не сум љубител на месо, но затоа сакам тестенини и домашни месени работи!!!!

Od blago jadam nekoi cokolada takvi raboti,od soleno smoki,cips,solenki..Od pijaloci piam Coca Cola,Pepsi,Fanta..:smir:

Од благо јадам чоколади итн. од солено.. соленки, чипс, смоки. Од јадење не сум голем љубител на месо па затоа најчесто јадам тестенини. Од пијалоци пијам Sprite, Coca-Cola, Fanta, Вода.:smir:

Најмногу од благо јадам 7DAYS од солено најмногу пица(соленки) и од пијалоци BRAVO-портокал

Најмногу јадам шпагети со кашкавал и сирење, а од овие солени работи само чипсеви и тоа исклучиво со сирење.

Абе благо дај шта даш ама да можам да си бирам стално чоколади би јадела
за грицки ептен ретко и треба ептен гладна да сум и да нема друго решение за да зеам Смоки или оние црвените од Штарк или Стоби Флипс
А од јадење скоро све јадам ептен сум гурман и ептен сакам све на секаков начин да јадам а и ми здосадуе едно те исто така да нема што најчесто стално нешто се смислува по дома и се прај поинакво.. Ептен се ретки некој работи што не ги јадам а у комбинација со друго да не гледам и не осеќам пак не пребирам не вадам не се губам нешо. Не сум и проблематична на мама:pipi:Тоест добро манџарче сум и мајка ми мора да готви стално пошо само ако испржи нешо не и се брои ко ручек тоа :pipi:
Ааа за пиење - Цедевита и све буквално све од алкохол само скоро ништо чисто.. Тоест можам ама појше пијам сечени пијалоци или ракија. Сокот чист не го пијам. :kesa:

Благо - стриктно чоколадни производи, а од нив најмногу сакам Милка со карамела, Дорина ледена и Најлепше Жеље со млечен крем.
Солено и соленки - Тука не пребирам, особено кога се работи за чипсови, важно ми е да имаат поинаков вкус од обичниот, додека од останати соленки Квики переци јадам доста.
Јадење - Пица, помфрит, салата од компир, ммм...
Пијалоци - Витамински сокчиња на растворање, Кока Кола лајт и Фанта со вкус на лимон.

Може да набројам што не јадам?Помалку е :pos2:
Не јадам :месо , спанаќ , боранија и сенф.

Си се накркав палачинки:vozbud:Иначе јадам скоро се освен турлитава:uvo:

Па најмногу за ручек сеа летово јадам манџа со пржени домати и чушки и кромидче и сиренце на страна . Мјам , мјам.
А од благите работи обожавам Белисимо а најмногу од се јадам бела Милка, благото од секогаш го јадам навечер.
А од овие солениве работи обожавам Чипс и Плазма бисквити со млеко , мјам мјам...:smir:

јадам шо најдам...ако битно е да се наманџореш ...хаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom