Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
hollandaise sauce...

ova mi e omileno mada bez losos, jas go pravam so domasna pusena slanina. inace ova ti e eggs benedict manje vise
taka nesto, arlington benedixt holandaise, se mi e novo od toa, ne gi razbiram bas :D
imase edna opcija isto jajca i sos, so slanina i kolbas, valjda toa e pocesta kombinacija. jas preferiram losos sprema meso.

taka nesto, arlington benedixt holandaise, se mi e novo od toa, ne gi razbiram bas :D
imase edna opcija isto jajca i sos, so slanina i kolbas, valjda toa e pocesta kombinacija. jas preferiram losos sprema meso.

togas mora da ja probas delux verzijata so lobster...

1665843182059.png

Lepcheto kupeno od prodavnica a kebapite od kaj Kame.
Ми го пофалија Каме овде, во Скопје. Прва прилика, ќе се провери. Не е лошо, вие Велешани, во темата за Велес или овде негде, да давате информации и предлози. Јас го засакав велешкиот кебап кај Пармак, ама, за жал, тоа одамна го нема

Ми го пофалија Каме овде, во Скопје. Прва прилика, ќе се провери. Не е лошо, вие Велешани, во темата за Велес или овде негде, да давате информации и предлози. Јас го засакав велешкиот кебап кај Пармак, ама, за жал, тоа одамна го нема
Jas na krajot fativ malku od parmakot, posle toa se smenija skoro site shto rabotea tamu, od kujna do posluga i se si eba majkata, ako doagjash vo Veles pishi mi vo pp kje ti dadam predlozi kade da jadesh skara, piti itn... Ako sakash i zaedno kje odime, pozdrav.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom