Што јадете во моментов? (фото)

  • Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Od nekoi zavisnosti nema spas :D
Kebab posle ratoborna nedela za da si pridojdam

Прегледај го приврзокот 344448
Како можеш да го јадеш тој турски запечен месен нарезок со 10% зачини внатре да не се расипуе толку лесно пошто цел ден е на плинската скара?

После ова 4 литра вода не те гасат.
 
Како можеш да го јадеш тој турски запечен месен нарезок со 10% зачини внатре да не се расипуе толку лесно пошто цел ден е на плинската скара?

После ова 4 литра вода не те гасат.
taman si e se, ama ete za 1-2 vo mesecot brka rabota. tie zacini / svastarii i sosovi go pravat vkusen obrokot.
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom