Што имате тренирано, тренирате или би сакале да тренирате?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Тренирав карате едно време.. у моментов ништо, а би тренирал кошарка или фудбал... =)

отсекогаш сум сакал да тренирам тенис ама некако не ми се давет пари за тоа

imam itenirano fudbal 8-9 godini!u metalurg 6 godini a u vardar okolu 2god!!ama morav da se otkazam zaradi zdravstveni pricini!

imam trenirano fudbal a bi treniral kikboks:)kakva slicnost:)

imam trenirano fudbal a bi treniral kikboks:)kakva slicnost:)
Хе хе хе хе друже и ја сум нешто слично после 12 год активно тренирање на фудбал почнав да тренирам jeetkunedo али нема везе само дома да не се седи

Тренирам Кик Бокс иначе пред тоа ништо не сум тренирал

тренирам и тренирав одбојка а за што би сакала..хмм покрај одбојка и тенис:pipi:

би сакал да тренирам голф или рагби :)

Имам тренирано и кошарка, и фудбал, и пливање, и ракомет. Ама главна желба за да тренирам ми е хокеј ама нема услови во Македонијава за таков спорт.

imam trenirano ping pong no sakam da skijam i da treniram hokej

отсекогаш сум сакал да тренирам тенис ама некако не ми се давет пари за тоа

Да ти се плукнам во скржавиот :D:D:D. Не бе, стварно е скапо, барем за мене. Еден тренинг е 400 денари. Имам еден другар тренират тенис 4 години. Викат одел по 3 пати неделно, а преку лето 5 пати. И пресметајте колку пари се потребни месечно, ако сакате да тренирате тенис. Сепак поефтино би било секој ден да џогирате по 2-3 километри хехе.

Тренирав тенис околу 3 години, а сега тренирам стрелаштво:salut:

Тренирав одбојка до пред 2 години,би сакала уште да тренирам ама неможам некако..Премногу обврски :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom