Што им препорачувате на политичарите за Новата година?

• Креатор на темата Креатор на темата SeXy LiPs
  • Време на започнување Време на започнување
би им препорачал да бегаат шо подалеку посибл.. пошо си го купив пушка.. ке му го пукам еј

Па како прво да си купат мозок и разум малце. Да се усогласат на една работа и да не водат инат па и со платине да олабават како фудбалерине се само зголемуваат плата уште неделно да усвојат толку пари да добиваат и работата ќе биде лоша.

Не ја глумите добро улогата, пластиката е сепак проѕирна, пробајте нешто потемно, можеби ќе успее.

Им посакувам да одат да си ја прослават новата година на некое убаво, далечно место и да си поминат супер... и по можност да не се враќаат.

И препорачувам на цела влада и сите политичари да си играат воз......
Само Груевски да биде локомотивата :)

da ja rabotat rabotata za koja se plateni za da ne mu pukne film na nekoj pa da im se iznaebe:violent1:

jas iskreno im preporacuvam sto i da rabotat na prvo mesto da im e Makedonija.
da se svrtat kon narodot, da se soocat so nego i negovite maki da bidat prioritet.
isto taka im preporacuvam da se iskreni vo namerite koi gi proklamiraat.

a za nekoi iamm zeba sto pobru da se trgnat od politickiot zivot vo makedonija!

Помалку реклами, помалку фото сеанси, помалку празна слама да млатат (јадење гомна), да ја баталат опозицијата како оправдување за се бидејки таа е минато свршено време (засега) и ништо не зависи од неа,стварно да почнат да го работат она за кое се избрани и конечно да се спуштат на земја од бафтањето само со висока политика и почнат да се бават со малите ситни проблеми на народот кои живот значат.

да им дојде дедо мраз.....и да ги земе со него...... и веќе да не иде дедо мраз:baeh:

Што и да им препорачам...џабе ми е...освен „испукување“ и себеолеснување, друго нешто нема ни да добијам.

Повеќе да се рекламираат, ова до сега ништо не е.... да им биде 2009 толку неуспешна колку што им беше успешна 2008 :pipi:

па за политичарите од Вмро Дпмне се нека е најдобро ај и на овие избори да тепаат на сите градоночалнички места а и на претседателското :) а за сдс оваа година нека бидат подобра опозиција а ако не планираат нека си ја растурат партијата:blabla:

Да не го ебат народот. Нека се свртат накај своите жени и да си ги дупат нив. Ако не сакаат жените нека дупат куртизани. Повеќе да шмекаат. На тој начин сексуално ќе бидат задоволени а човек кога е сексуално задоволен има мотив и за други корисни работи да прави! Па да се надеваме дека во 2009 ќе ни тргне колку толку на подобро.
Антишмек за политичарите, Шмек за Македонија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom