Што им препорачувате на политичарите за Новата година?

• Креатор на темата Креатор на темата SeXy LiPs
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 декември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
3
Поголема преокупираност со решавање на прашањето за невработеноста,поголема одговорност и да не се зафркаваат со македонците доколку мислат да не лажат ко годинава и се да поскапуваат,оти ако им покажеме ние кои сме ке го јадат,они очигледно не знаат што е да се биде МАКЕДОНЕЦ!!!...:vozbud:

Јас не им препорачувам ништо, ама имам желба, да ги гледам што помалку. Затоа нема да купам нов телевизор. Фала, пријатно :salut:

Им препоачувам кога крадат, да крадат и за народот, не само за себе стипси едни:pipi:. Му препорачувам на министерот за образование, да дојде кај мене да му направам една матура и екстерно испрашување, да проверам дали му се валидни оценките од основно. На сите што ги затворија за даночно проневерување, ќе им донесам портокали од мојот семеен буџет и ќе им препорачам да не ги јадат од одма, годините се пред нив... И финално, ќе им препорачам да престанат да носат про амерички закони.:back:

Поголема преокупираност со решавање на прашањето за невработеноста,поголема одговорност и да не се зафркаваат со македонците доколку мислат да не лажат ко годинава и се да поскапуваат,оти ако им покажеме ние кои сме ке го јадат,они очигледно не знаат што е да се биде МАКЕДОНЕЦ!!!...:vozbud:
Па, не знам ни јас. А и ако бевме од покажување, ќе покажевме до сега нешто ... или мислиш дека сеуште не е време?:smir:
А јас што би им препорачала? Да седнат на интернет и да прочитаат што се им кажува народот цело време, кој не може истото да го направи на поинаков начин. Или нека гледаат повеќе ТВ и не само Сител.
Покрај тоа, им препорачувам навистина да се преиспитаат дали сеуште треба да се нарекуваат политичари или па да го работаат тоа.

Па, не знам ни јас. А и ако бевме од покажување, ќе покажевме до сега нешто ... или мислиш дека сеуште не е време?:smir:
А јас што би им препорачала? Да седнат на интернет и да прочитаат што се им кажува народот цело време, кој не може истото да го направи на поинаков начин. Или нека гледаат повеќе ТВ и не само Сител.
Покрај тоа, им препорачувам навистина да се преиспитаат дали сеуште треба да се нарекуваат политичари или па да го работаат тоа.

Така е Дивајн,но треба да веруваме во себе,ние сме поколение на големи борци,нас ни е во сржта да бидеме добри и силни како народ...За жал политиката ни е на најдолно ниво. :(

Да престанат да мислат само на свотој задник и да се запрашаат што прават и дали е тоа океј. Треба малце да се погрижат овој народ да има за што и со што да живее, да престанат со лажните ветувања и слично.
А ако не се способни за ова ... марш у Бучим на копање или у Завод за Вработување.

Така е Дивајн,но треба да веруваме во себе,ние сме поколение на големи борци,нас ни е во сржта да бидеме добри и силни како народ...За жал политиката ни е на најдолно ниво. :(

Добри не сме. Силни сме, но само по дома и во себе. Борци сме, но и тоа само за своите себични потреби. Единствени не сме, што е најлошо нешто. Политиката ни е на најдолно ниво и пак на голем дел од нас ни е посвета од Господ. Но ова е веќе оф топик мубает, да не забегуваме. Важно имаме каде да си кажеме што мислиме, па ако бидеме прочитани - добро, ако не - здравје, барем ќе се олесниме.:toe::smir:

Им препорачувам да одат да се отепат сите до еден.

Помалку хегемонистички казни кои што просечен македонски граѓанин не можи да ги плати.Помалку лицемерие,повеќе искреност.Да мислат повеќе на социјалниот мир на овој народ,зошто можи и овде кај нас да се отворат вратите од пеколот како во грција па да се чудат после како да ги затворат.

Get laid.
More, the merrier.

Гоу гет а лајф ппл!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom