Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Fallout 3. Си играм полека, си истражувам, си завршувам side quest-ови. Имам изиграно 23 саата, а немам изиграно скоро ништо. :D Тоа е убавината на ваквите игри. :)

csgo-logo-01.jpg

The War Z.
Ако има некој што ја игра преку Steam, нека ми пише, ми треба другарче да шета со мене по темниците. :icon_mrgr:

Ја свртев Call of Juarez Gunslinger и сега пак ја почнав на true west. Тешко ама многу поинтересна, не дека и онака не беше.

Pacman...Тинанининанитинанининанитинани...Вопавопавопавопа

море овој последниов е супер, све 9ки и 10ки собра ама го направија Win8 ексклузива педерите :mad:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pac-Man_Championship_Edition_DX
(здравје, ќе се игра коа ќе земам PS3...)

...иначе, у моментов, се заебавам со GoW Ghost of Sparta преку PPSSPP емулатор...не ми пушта кат-сцени и трепка цело време - оќорев, а и не е тастатура за GoW...ама јебига, да се утепа време до јули (Plants VS Zombies 2, Mortal Kombat KE, Pinball Arcade....can't wait :coffee: )...се надевам дека и Chains of Olympus ќе ми ја покрене емулаторов...од што неам што, и SF X Tekken ја симнав пак и дури интересно ми изгледа сеа :icon_mrgr: дај шта даш

The Swapper, инди portal во 2д со добра атмосфера. Засега интересна.
Warframe симнав, изгледа добро, само и` се немам оставено..

Кенди краш , од минатото лето ја играм.
Убијте ме.

marvel heroes online не можев у бетата бидејќи често се апдејтираше ама сега повеќето работи што мене ми беа лоши се поправени, малку наликува на диабло ама според мене супер игра

The Swapper, инди portal во 2д со добра атмосфера. Засега интересна.
Warframe симнав, изгледа добро, само и` се немам оставено..
мадафака ја нема за хбох :mad:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom