Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Pinball FX2

ај ем дисаппоинтед, ман! ајл вејт фор Д Пинбол Аркејд, д риал стафф...ит шлд кам сун

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Кецот, на времето не ја завршив ради багот со Ерусалим, 3кава ја почнав ама ја избришав, тапа ми беше, премногу cut-scenes.

Па се скокаат де.. добра беше тројката, воопшто не ги можам Assassins Creed ама последнава најмногу уживав.

Инаку моментално
Dont Starve закон игра
и Dead Island Riptide

Знам дека се скокаат ама играта нели и за приказната се игра, вреди да се погледнат кат сцените, но во 3кава беше претерано тоа...
--- надополнето: 13 мај 2013 во 21:04 ---
Знам дека се скокаат ама играта нели и за приказната се игра, вреди да се погледнат кат сцените, но во 3кава беше претерано тоа...

SSF 4 AE
Tekken 4 преку ему, ја испуштив коа имав PS2

Neverwinter добра е сега за сега, Dragons Prophet Beta - треба уште малкуцка да поработат на играва али се на се во ред е како за ММО, ја пробав FEZ и немам коментар. Ја имам Metro 2033 и сега како што се крева прашина за Last Light паѓам во искушение да ја играм ама ќе видиме

Neverwinter добра е сега за сега, Dragons Prophet Beta - треба уште малкуцка да поработат на играва али се на се во ред е како за ММО, ја пробав FEZ и немам коментар. Ја имам Metro 2033 и сега како што се крева прашина за Last Light паѓам во искушение да ја играм ама ќе видиме

Моментот кога Last Light бара помалку одошто 2033.

Инаку од досега одиграно е 5/10. А нема ни А од атмосферата од 2033. Ме фаќа мерак за книгите, повеќе прашина се дигна за нив.

И, зарем никој не игра Don't Starve?! 300mb на боље неам потрошено, а, игриште! :)

И, зарем никој не игра Don't Starve?! 300mb на боље неам потрошено, а, игриште! :)
Друже јас имам претходно пишувано за Don't Starve така што ако почнам пак ќе бидам многу досаден. Најмногу ја играв во Јануари и Февруари кога сеуште беше во бета и ја надополнуваа постојано, сега од кога официјално излезе играта ја пробав ама веќе не сум толку загреан како претходно.
Во секој случај мислам дека секој треба да ја проба играва оти е интересна и арт стилот и е преубав плус за мене оваа игра е од оние игри што мислиш дека ќе ги поиграш од прилика 30 минути и толку а во реалност поминале 4 саати. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
V3t9ebW.jpg

pM6F78T.jpg

fA9joVY.jpg

RE Revelations. Тапаааа. сат-два, па анинстал. Три RE за година-две и ниедна од нив асолна... ебаго.
CoJ Gunslinger. Не е BiB, ама доволно интересна за тепање време. 7...?

CoJ Gunslinger.
7.5 од мене...многу интересна, иако не ми се виде таква на почеток...добра приказна, војс актинг, атмосфера, музика, хумор, апгрејд...скоро добра како BiB

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom