Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Само што ја завршив Thomas was alone одличен платформер со добра естетика и супер атмосвера, ја имав започнато од поодамна и конечно најдов време да ја завршам. Ако сте фанови на вакви игри да знаете дека од мене има ЈАКА ПРЕПОРАКА оценка не би давал.

Исто пред 2-3 дена ја завршив The Cave, еднаш и тоа со близнаците, авантурстката (индијана џонс грл) и со the time traveler. Ништо посебно ама ќе ја играм пак со останатите карактери (сакам да им ги видам приказните).

Ја играм и Don't Starve е таа е одлична игра со преживување и на неа сум фокусиран во последниве ден и пол, супер е онака.

И си симнав Final Fantasy, Final Fantasy 3 и Chrono Trigger за на телефон и сакам да навлезам бар на една од тие игри во шема и да си играм од во кревет :D така да може да ми препорачате со која да почнам (ако имате играно некоја од овие).

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Само што ја инсталирав CRYSIS 3, и се ми е на Verry High, добивам 7 слики во секунда :D

Еееерм... Крајсис 3 излева 3тата недела на фебруари.

Crysis 3 Multiplayer Open Beta излезе на 29ти јануари.

Он топик, периодов ми се инсталирани LotRO, SWTOR, Diablo 3 и LoL, па играм што ми доаѓа у моментот.

Crysis 3 Multiplayer Open Beta излезе на 29ти јануари.

Он топик, периодов ми се инсталирани LotRO, SWTOR, Diablo 3 и LoL, па играм што ми доаѓа у моментот.
Јас мислеех оти RTM верзија е, па ми стана чудно.
Иначе знам за Опен Бета оти е излезена... :)
(не беше коментаро за зајадувајне, туку чисто информативно)

Од електронски ствари: Kingdoms CCG, Memoir '44 on-line, MTGO.
Oд неелектронски ствари - многу работи.

И си симнав Final Fantasy, Final Fantasy 3 и Chrono Trigger .
Одлични игри.
Хроно Тригер не можев да ја најдам никако, првата ми ја донесоа од Англија, а втората од САД.

Зборувам за деведесети и за SNES.

Одлични игри.
Хроно Тригер не можев да ја најдам никако, првата ми ја донесоа од Англија, а втората од САД.

Зборувам за деведесети и за SNES.

Епа јас лично немам играно ниту една Final Fantasy игра никогаш и сега баш си се мислев дека ми треба РПГ игра за на телефон и така стигнав до овие три. Информиран сум добро за ФФ франшизата ама од сплет на околнсти сум пропуштил да ги изиграм како дете и сега сакам да ги пробам.
Игрите се портови од старите само контролите и мениата се сменети за да одговараат за екран на допир и turn-based начинот на борби одговара за ваква платформа (знаеш touchscreen).
FF првиот дел го играм сега, ја снимив и FF3 а btw FF3 е порт од верзијата за Нинтендо ДС од 2005 или така нешто, a Хроно сеуште ја немам испробано ја немам ни инсталирено што е за право :D

Ја играш на конфигурацијата што ти е во потпис, и добиваш 7 fps!?!
Мхм, изгледа заради драјверите. Па пробав и со изгасени АА и добивам 23-25минимум а 60максиум но ретко, преретко. Изгледа имаат AMD проблеми со дефинициите па ќе треба да се почека некое време.

Јас започнав со Star Wars the Old republick, од ноември е бесплатна но со ограничувања, и супер е играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom