Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Prototype, Batman Arkham Asylum и чат пат Test Drive Unlimited :)

Ја играм nba live 2008 и дали некој знае да ми каже како да го решам проблемот играм утакмица и цело време ме гаси don't send тоа смрдливото ми се појавува и ми ја гаси цела игра?

Пошто имам постар компјутер, а моментално немам време и средства за некоја од ММО игрите, пред два дена ја инсталирав Freelancer. Одлична Спејс Комбат игра со одлична приказна, солидна графика и одличен гејмплеј. Плус има еден куп модови за играта. Некои од нив дозволуваат и играње на интернет па на некој начин му доаѓа и како ограничена ММО игра.

Во моментот Split Second (одлично оптимизирана за PC.... за разлика од Tom Clancy's Splinter Cell Conviction која беше катастрофа)...

Во моментов играм Mount&Blade:Warband

И јас играм една добра игрица, мислам дека се викаше „ПОЛАГАЊЕ КОЛОКВИУМИ“ хаха, шала. Ја играм Blur, Split Second, Settlers 7(понекогаш)...а да, и сакам да ја пробам Wings Of Pray (со авиони)

Болје од MW2 на мултиплеер нема. За недела и пол стасав до 70 левел, сега сум на престиж 1 30 левел.

Devil may cry 4, Guitar Hero World Tour и Kung Fu Panda :)

Во моментот ја растурам StarCraft 2: Wings of Liberty и Counter Strike Source :wink:

Dota, Titans Quest, Mafia.mk, Counter-Strike, Virtual Pool 3 i Football manager 2010 :)

ма сега одма ја стартувам сталкер бре...најпрвиот дел,па вториот и на крајо зов припјат.....треба...да пробаме мнооогуу опции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom