Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_5392.jpeg

Stardew Valley. Ја купив за женска ми, јас ја играм. Се надевам ќе почне и она да ја копа градината.

@wot ѕирни ја. @Zlatikevichius можда на децата ќе им се допадне.
До пред некој ден беше намалена на стим на 9евра.

@Zlatikevichius можда на децата ќе им се допадне.
Децата се навлекоа на Overcooked, особено малата, не можам на ред да дојдам од нејзе. :D Играме и заедно и баш е забавно.

Ја свртев Silent Hill F завчера(али π раат ски) . Сумаризано со минимални спојлери

1761031655774.jpeg

Исто мислам би била по кеиф на фановите на солсборн стилот на борба...

Hollow knight.

Тешко се снаоѓам низ огромната мапа, не очекував волку комплексна да биде, но е генијално смислена и дизајнирана. Метроидваниа игрите се повеќе ми се допаѓаат.

Hollow knight.

Тешко се снаоѓам низ огромната мапа, не очекував волку комплексна да биде, но е генијално смислена и дизајнирана. Метроидваниа игрите се повеќе ми се допаѓаат.
И се намерачив целосно да ја поминам, има некој challenge, 112% Hollow Knight. На почеток е многу потешка, имав неколку катарзи да ја откажам или продолжам, сега веќе е полесна, сака баш учење. Како ли сум пропуштил вакво совршенство од игра. Наредна сигурно е Silksong.

И се намерачив целосно да ја поминам, има некој challenge, 112% Hollow Knight. На почеток е многу потешка, имав неколку катарзи да ја откажам или продолжам, сега веќе е полесна, сака баш учење. Како ли сум пропуштил вакво совршенство од игра. Наредна сигурно е Silksong.

И се помислив и јас да ја претерам цела, се до path of pain i третиот trial of the fools. По една недела само на нив ќе треба и измеѓу да се релаксирам со партија кантер.

Where winds meet ја вклучив да видам што е работата, али не сум импресиониран.
RPG верзија на dynasty warriors.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom