Ska Maniac
Бараба
За картите си у право. ОД менаџер модот мислам дека немаат никаков ќар затоа што е строго сингл плеер.Зашто да мењаат нешто што им носи милијарди до 0 потрошен труд.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За картите си у право. ОД менаџер модот мислам дека немаат никаков ќар затоа што е строго сингл плеер.Зашто да мењаат нешто што им носи милијарди до 0 потрошен труд.![]()
Ај сега уште едно прашање , фифа играм прв пат во животот, нова сезона кога ке има за fc24 . Ми останаа трофеите за мултиплејер очекувам да земам пс+ делух .Зашто да мењаат нешто што им носи милијарди до 0 потрошен труд.![]()
Не сум сигурен дека ќе има за 25, ги прекинуваат за старата игра мислам.Ај сега уште едно прашање , фифа играм прв пат во животот, нова сезона кога ке има за fc24 . Ми останаа трофеите за мултиплејер очекувам да земам пс+ делух .
A ке можам трофеите да ги земам тие што се со мултиплејер? Ја уклучи на еден братучед детето јас не ни играм фифа мифа но несакам вака да оставам да штрчи.Не сум сигурен дека ќе има за 25, ги прекинуваат за старата игра мислам.
Ако планираш да менуваш игра почекај 26ка да искочи зш исти проблем ќе имаш.
Мислам дека ќе можеш.A ке можам трофеите да ги земам тие што се со мултиплејер? Ја уклучи на еден братучед детето јас не ни играм фифа мифа но несакам вака да оставам да штрчи.