Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Со тато оро вртиме околу масава, се напивме малце.
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 18:49 ---
Со тато оро вртиме околу масава, се напивме малце.

Во моментов играм "Real Life". Графиката е многу добра, али гејмплејот е срање.

Само што ја превртив Assassin's Creed и стварно одлична беше на крај имав мака со Al Mualim али го скинав на крајот :cool: Сеа си ја симнувам 2ката и ќе има плексање :)

Се знае шо играм
Тоа шо го играм во последните 5 год World of Warcraft :D

Lord of the rings online
server: Eldar
не сум сретнал некој наш досега, ја игра некој?

Team Fortress 2, Dota 2, Dota, CS:S, Day of Defeat:Source, Stalker Call of Pripyat, Portal 2...
највеќе ТФ2 и DotA

New Super Mario Bros Wii, преку Долфин, и за мене ова е најдобро Марио после супер нинтендо верзијата на кецот (заеби Супер Марио Галакси, 2D Марио си е 2D). Некој микс помеѓу кецот и тројката, ама не е толку тешко како тројката (стигни до последната стаза и главниот во тројката да те видам), баш ја погодиле тежината, ни ептен лесно ни многу тешко. Има и мазохистичка верзија - Лост Левелс, 1-1 ја играш пола саат, а веќе во 1-2 губиш живци, 300 работи на едно место, џабе што фаќаш 50 животи и стално го имаш Јоши, ултра хард е, само за Јапанци.

New Super Mario Bros DS :P
Бајги полесно од New Super Mario Bros Wii (2 света може и да се скокнат) ама борбата на крај со Bowser беше поепик.

За 3 дена изиграв 2 добри Мариа што сум ги пропуштил :vozbud:; за вакви гејминг моменти се живее. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom