Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova so lazickava ti e sci fi potegstrudla so cresha malina i jagoda...
Прегледај го приврзокот 274599
Бравоdenes eksperimentirav poshto imav naghon za extra blago, napraviv pita rolat so jabolko i sherbet...
Прегледај го приврзокот 274878
Друга смеса за мафини за проба, кромид и праз, добро е ама за уште подобро, предходно треба да се запржат, ќе знам за нареден пат...А тоа шо салата е?
Мајо компир кромид или?
Ако предходно ги запржиш,коа ќе се печат ќе се отсече маслото од тестото и нема да ти излезатпредходно треба да се запржат,
Се подразмислив и за тоа...Ако ги ставам на хартија да се упие маслото?Ако предходно ги запржиш,коа ќе се печат ќе се отсече маслото од тестото и нема да ти излезат
ПробаjСе подразмислив и за тоа...Ако ги ставам на хартија да се упие маслото?
mafin so praz i mafin so borovinka mi se omilenite i redovno gi pravam, a prazot treba da go podprzesh prvo pred da go stavis vo smesata no i vodata da ja ivcedesh za koga go jdesh da ne bide blitavoДруга смеса за мафини за проба, кромид и праз, добро е ама за уште подобро, предходно треба да се запржат, ќе знам за нареден пат...
jas prazot ne go przham so maslo, go przham samo so voda dodeka omekne ne da zacrveni, go chedam od vodata i potoa go stavam vo smesata, nemam vreme denes, inaku ke napravev.Ако предходно ги запржиш,коа ќе се печат ќе се отсече маслото од тестото и нема да ти излезат
Тоа е процес на бланширање/blanch.przham samo so voda