Што физички ги воодушевува жените?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Прашањево упатува на генерализирање а знаеме дека не може да генерализираме, пошто има разни. Што физички ги воодушевува жените кај мажјаците. Некои на физичкиот изглед не обраќаат уопште внимание него на парите затоа глеаме утепани од господ у физичка смисла ама парајлии какко ебаваат спонзоруши кои може да им бидат или ќерки или внуки. Некои сакаат депилирани ама да имаат коса (хе хе ) се знае кај треба а кај не треба да има влакна, некои не ги занима тоа, плус докажано е дека келавоста е последица на вишок машки хормони такозван тестостерон така да најбољи ебачи се у ствари челавците скинхедсите ова не е мое истиот кој го цитирам додава али помали шанси имаат да ја докажат својата мажественост поради немањето коса. Значи некои ги занима пример да е билдер, некои сакаат атлетски ама за да се дојде до најважното а тоа е половиот орган кој уствари е поентата на односот меѓу машко и женско пресудни се други услови кои уопште немаат врска со физичкиот изглед. То је то.

Хм...физички.Јас би рекла дека мене ме воодушевува држењето на телото.Исправен,строен,со широки рамена и горд,самоуверен поглед.Алергична сум на исфеминизирани движења и премногу демонстративно мафтање со раце при конверзација.

boy-cap-capricho-coldplay-coldplay-seu-cuuuu-colirio-Favim.com-72160.jpg

band-geeks-beautiful-brazilian-brown-hair-bubble-bowl-Favim.com-220270.jpg

За жените незнам. :D

Хм...физички.Јас би рекла дека мене ме воодушевува држењето на телото.Исправен,строен,со широки рамена и горд,самоуверен поглед.Алергична сум на исфеминизирани движења и премногу демонстративно мафтање со раце при конверзација.

со тоа оди туширање додека зборува бакшиш :pos:

Коса, насмевка.. А гитарата е шлаг на торта :D
Како особа која има тестиси не сум багословен со релевантно мислење на темава, ама многу е немашка косата. Машко треба да се поти, да биде физички активно и некако таква коса би пречела во секојдневие. Овој изгледа понегуван од 4 годишно дете во карантин.
Немам ништо против феминизирани мажи нити луѓе кој имаат вкус кон истото, само малце ми е шубе вака , малце немашко.

Не знам што ме воодушевува физички ама знам што не ме воодушевува...
Набилдани, да ги чекаш три дена да се свртат, со огромни подлактици или надлактици...
Машки со цицки...
Премногу влакна...
мали стапала...
Премногу тесна или мрежеста маица...
Долги коси...
Штом не спаѓа во некоја од горенаведениве категории ќе го оставам да ме воодушевува и физички и психички :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Висина. Брада ама онака малце, да не е ко поп.:cautious: Пивско меше во граница на нормала.
Широки раменици. Црн ама во екстремни случаи се толерира и некоја нијанса на темно плава.
Толку, не пребирам многу.

Сите неконструктивни и лично упатени мислења (ги имаше неколку) се избришани. Ве молам држете се до темата, а вашите приватни препукувања да ги решавате преку приватни пораки.

Благодарам и продолжете со дискусијата.

- Зрел маж кој знае што сака.
- Харизматичен, шармантен, истовремено нежен, а сепак доминантен.
- Сексоповикателен поглед, кој ги буди пеперутките и сите останати ѕверки во мене:sneaky:
Толку, скромна сум си јас:pipi:

Sekoj del od negovoto telo...da dise so maskost.

Дланки..брадичка..........насмевка....допир!-Значи сепак се вратив на првото :P ..Чудете се,ама момаков што го мислам сега,ги поседува најпривлечните дланки за мене...

- Зрел маж кој знае што сака.
- Харизматичен, шармантен, истовремено нежен, а сепак доминантен.
- Сексоповикателен поглед, кој ги буди пеперутките и сите останати ѕверки во мене:sneaky:
Толку, скромна сум си јас:pipi:

Please tell me како тоа зрелост, харизматичност и шарм се физички особини? :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom