Што е тоа што ве тера наутро да станете од кревет?

• Креатор на темата Креатор на темата Lucio
  • Време на започнување Време на започнување
У последно време, помислата дека кај и да е ќе ја зеам првата плата.
Мајку му, не можам да дочекам да ги осетам тешко заработените пари :D

Голем број на причини.. Како на пример денес коа улавиот комшија вриштеше низ цела маала.. Друг ден мајка ми ќе напиња да станам, денови за школо, а најчесто од досада..

177881_700b.jpg

последниве недели братучетка ми, во 12 ќе се нацрта кај мене да ме викне на кафе или пак да дојде на кафе:) а кога нема кредит да ми ѕвони на мобилен, ќе земе да ми чука, :pos: дека над мене живи. денеска зела чука ли чука и ме разбуди, реков што се случува со девојчево, вистина ме уплаши, набрзина станав и се облеков, одам кај неа и ми вика кафе ти ставив:icon_mrgr:. ќе ја убиев. да си легнам денес порано зашто и утре во 12 ќе ме разбуди:pos:

Фактот дека ако не станам додека моите се вратат од на работа, црно ми се пишува :pos:
е исто и ја :cautious: па кога беа големи горештини ги пуштаа некој саат порано и двајцата и ај спиј да те видам.
не дека ќе ме караат или нешто туку галама се прави и слушам од дневна:
- Каде е Дарко? и сестрава вика: Спие..... после можам да им ги замислам фаците. тие биле на работа, се вратиле, ќе ручаат, а ја уште спијам :unsure:

ме заболува р бет и кичма од цела ноќ лежење и од што боли мора да се стане :coffee:

е исто и ја :cautious: па кога беа големи горештини ги пуштаа некој саат порано и двајцата и ај спиј да те видам.
не дека ќе ме караат или нешто туку галама се прави и слушам од дневна:
- Каде е Дарко? и сестрава вика: Спие..... после можам да им ги замислам фаците. тие биле на работа, се вратиле, ќе ручаат, а ја уште спијам :unsure:

Трагедијата е што и ние на нивни години така ќе се однесуваме со нашите деца :P

У последно време, помислата дека кај и да е ќе ја зеам првата плата.
Мајку му, не можам да дочекам да ги осетам тешко заработените пари :D

А пак кога ќе ја осетиш првата казна на работа, тогаш нема да ти се станува нормално, како по обичај...........Тогаш со трчање ќе стануваш наутро.
Ќе почнеш да месечариш.
Инаку, дефинитивно обврските.Ништо друго, и од една страна не жалам, дома пак ако седам секој ден ќе полудам.

Тренинг. станувам кај 8 ..а кога не сум на тренинг спијам до 13/14/15/16 ч. зависи кога ле легнам :vozbud:

Треба да доручкувам, да соберам јајца од кај кокошките и да ја изорам нивата.

Дека дечкото ме чека да одам кај него, или тој кај мене. Сеедно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom