Што е тоа што ве тера наутро да станете од кревет?

• Креатор на темата Креатор на темата Lucio
  • Време на започнување Време на започнување
Желбата да напраам нешто у овај живот , да се стекнам со пари и после кога се ќе се оствари наместо тоа сега шо го правам ќе си лежам со некоја 20 години помлада и нема ич да станувам од кревет :)

Ко ќе ми текне сега дека порано се фрустрирав кога требаше да станам за вежби на факс во 14:00, ееееее 1 саат попладне рано ми беше :tapp: Што се‘ не би дала сега да можам бааааааарем во 9 да станувам. Вака со работава, ко роботи некои програмирани, 7 саат најкасно морам да срипам од тоа алармот гнасен, (многу често се воздржувам да не го рокнам у ѕид) да се затуширам и средам за работа (а вечерта си си ебал матер од пиење), па по прекрасниов ни сообраќај да стигнам до центар, па да земам да барам паркинг и нонстоп да каснам едно 15 минути на работа! Јебига, life is beautiful!

Ко ќе ми текне сега дека порано се фрустрирав кога требаше да станам за вежби на факс во 14:00, ееееее 1 саат попладне рано ми беше :tapp: Што се‘ не би дала сега да можам бааааааарем во 9 да станувам. Вака со работава, ко роботи некои програмирани, 7 саат најкасно морам да срипам од тоа алармот гнасен, (многу често се воздржувам да не го рокнам у ѕид) да се затуширам и средам за работа (а вечерта си си ебал матер од пиење), па по прекрасниов ни сообраќај да стигнам до центар, па да земам да барам паркинг и нонстоп да каснам едно 15 минути на работа! Јебига, life is beautiful!
Чим во 7 треба да си на нога, добра си. Јас во 7 треба да сум нацртан на работно место.

Чим во 7 треба да си на нога, добар си. Јас во 7 треба да сум нацртан на работно место.
Па сеедно бе брат, коа веќе мора да станеш присилно. Онака мечтаам за денови кога нема ништо да ме замара, да станувам кога сакам, замисли во некоја куќа на плажа, е тогаш ќе можам реално на прашањево на темава да одговорам.
Инаку девојче сум :pipi: (да не кажам девојка)

Желбата да го завршам факултетот и пред се желбата да го видам него и да сум со него :love:

Помислата на тоа колку е убаво да си дел од токму овој свет во ова време.

what a wonderful world

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom