I
IBIZA SOUND
Гостин
sto drugo ako ne rabotata 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чим во 7 треба да си на нога, добра си. Јас во 7 треба да сум нацртан на работно место.Ко ќе ми текне сега дека порано се фрустрирав кога требаше да станам за вежби на факс во 14:00, ееееее 1 саат попладне рано ми бешеШто се‘ не би дала сега да можам бааааааарем во 9 да станувам. Вака со работава, ко роботи некои програмирани, 7 саат најкасно морам да срипам од тоа алармот гнасен, (многу често се воздржувам да не го рокнам у ѕид) да се затуширам и средам за работа (а вечерта си си ебал матер од пиење), па по прекрасниов ни сообраќај да стигнам до центар, па да земам да барам паркинг и нонстоп да каснам едно 15 минути на работа! Јебига, life is beautiful!
Па сеедно бе брат, коа веќе мора да станеш присилно. Онака мечтаам за денови кога нема ништо да ме замара, да станувам кога сакам, замисли во некоја куќа на плажа, е тогаш ќе можам реално на прашањево на темава да одговорам.Чим во 7 треба да си на нога, добар си. Јас во 7 треба да сум нацртан на работно место.
baby треба заедно да спиеме јас и ти..да ме будиш на сабајлеЗависноста од цигарите и желбата за кафе и алкохол.
Сонце јас спијам со нож под перница, не сакаш да се будиш со мене.baby треба заедно да спиеме јас и ти..да ме будиш на сабајле![]()
такуѓереСатори напиша:Зависноста од цигарите и желбата за кафе и алкохол.