Што е тоа што ве тера наутро да станете од кревет?

• Креатор на темата Креатор на темата Lucio
  • Време на започнување Време на започнување
Сега у летно време, апсолутно ништо.

Раѓањето на денот дефинитивно е тоа кое ме тера да станам,се радувам на секое ново утро,посебно ако е сончево :) така да полесно ми е да станам во пролет и во лето отколку во зима,а и посебни моменти се оние кога стануваш изгубен мислејќи дека е работен ден а тоа да ти било недела...

Моментално во летниве денови едино ладната вода во фрижидер ме тера да станам :pos:

Спијам за да ми летне времето меѓу оброци. Го обожавам доручекот.

Алармот со најпозитивната песна за сабајле :

Помислата дека ќе поминам уште еден ден со луѓето што ги сакам и ценам. Нов ден = нова надеж, нова можност да направам нешто корисно во врска со мене и со моите блиски. :)

Обврските..
Летно време не ми е проблем, некогаш станувам и пред алармот да ми заѕвони. Ама зимно време ич ама ич несакам да станам, ми е убаво на топличко и сакам да си полежам повеќе.
Незнам за друг ама јас порано си бирав некоја од омилените песни да ме буди наутро, абе што да кажам ми одмилеа, толку ми одмилеа што веќе нема шанса да ставам некоја убава песна да ме буди, сега ме буди old phone zrrrrrrnnnn....zrrrrnnnnnnnnn...zrrrrnnnnnnn и да не ти се станува, ќе станеш....

Коа ке почнат да ме замараат неколку МУВИ тогаш ми иде да фанам се да џитнам низ прозор !! :D :D :tapp:

Понекогаш знаат мувите да ме разбудат, а понекогаш и некоја порака на мобилен што ке ја добијам.Посебно сега летото, кога станувам секогаш мислам на мојот ебан пасош кога ке ми излезе за да одам на одмор, теее.

Mочниот меур

Фактот дека ако не станам додека моите се вратат од на работа, црно ми се пишува :pos:

многу ме тера да станам одењето во вц, ќе пукнам ако не одам.
а после тоа и да јадам и да пијам вода.
по мотивирачко од тоа здравје

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom