Што е според вас СТИЛ ?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Garfield напиша:
Дури и кога си во бела гаќа треба да знаеш како да ја носиш.

Samo me interesira shto i fali na "belata gakja":)))

I edno intimno ptrashanje: Zarem ti garfield ne nosish beli gakji???:)

Za mene Stil pretstavuva odredeno nosenje, oblekuvanje na edna individua vo koja ke se custvuva samouvereno a isto taka ke i bide i udobna za nosenje... licno jas si imam svoj stil i so toj sakam da se razlikuvam od drugite, zatoa sto go cenam unikatnoto i edinstvenoto... mnogu mrazam luge koi go kopiraat tvojot stil...

Garfield напиша:
Провеи еден пост погоре, не мислев на магаре, сликовито со фигури го објаснив истото. Можеше да речеш, браос бе Гарф, имаш стил. :):):):):)

:kajg: не видов што си напишал ама стварно е скоро истото различно објаснето. Браво бе Гарфилд, имаш стил!:icon_lol:

E па тоа е став односно начин на облекување и однесување на некоја личност. Секогаш да си биди свој, да не се облекува само онака демек нај нова мода е а да не му стој важно е во тред. Да знај секогаш да го искомбинира модерното со личниот стил.

Стил е нешто со кое можат да те препознаат луѓето во товојата околина.Начинот на комуникација,стил на облекување и на носење облека...се е до начинот на кој се покажуваш,а не до тоа што го носиш во себе и на себе:pipi:

Stil toa e samiot covek:).onakov kakov sto e poznat vo okolinata ne samo po svojata obleka,tuku za se sto se izrazuva so svojata licnost za razlika od drugite.

Стил е да се биде свој, да не се глуми многу зошто за тоа не се добива оскар!

Најкраток и најконкретен одговор : поим кој во денешно време многу редко некој го сфаќа суштински.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom