- Член од
- 28 септември 2008
- Мислења
- 163
- Поени од реакции
- 4
Crazy In Love, ajde da ne se karame ali site znaat deka na maskite im e polesno.Ne gi navreduvam devoj4injata so toa ama da bideme iskreni devoj4injata baraat mnogu poveke od maskite.Poso mene ako vo ve4er mi se pustaat 10 od tie deset,pet mi se svigaat-jas bi gi legnal site pet.a ako na devoj4e mu se pustaat 10 kolku ke odbere? ni eden ke 4eka da zaziveat pa ovo pa ono da vidi kakov e...

Zborot mi bese , maskite sekogas pobrzo ke mozat da najdat nekoja,za razlika od onie DEVOJ4INJA normalni ( ne onie sto ispagaat so cel da imaat seks po sekoja cena)
Пишувај со нормален фонт!

Zborot mi bese , maskite sekogas pobrzo ke mozat da najdat nekoja,za razlika od onie DEVOJ4INJA normalni ( ne onie sto ispagaat so cel da imaat seks po sekoja cena)Пишувај со нормален фонт!
Иначе и јас сум со ставот дека на машките им е полесно, не си ме разбрал/а очигледно.
зашто генерализирате....без разлика,девојка може и да и се свиѓа дечкото и пак да му даде корпа
е ајде сеа 
но кога би збореле за некоја која е премноогу лесна..која едноставно кажано е бич...нема да е пребрлива ...би се фатила со кој било...