Што е полесно? Девојка да фати дечко или обратно?

Кому му е полесно да најде партнер?

• Вкупно гласачи
    415
Crazy In Love, ajde da ne se karame ali site znaat deka na maskite im e polesno.Ne gi navreduvam devoj4injata so toa ama da bideme iskreni devoj4injata baraat mnogu poveke od maskite.Poso mene ako vo ve4er mi se pustaat 10 od tie deset,pet mi se svigaat-jas bi gi legnal site pet.a ako na devoj4e mu se pustaat 10 kolku ke odbere? ni eden ke 4eka da zaziveat pa ovo pa ono da vidi kakov e...:D:D:D Zborot mi bese , maskite sekogas pobrzo ke mozat da najdat nekoja,za razlika od onie DEVOJ4INJA normalni ( ne onie sto ispagaat so cel da imaat seks po sekoja cena)

Пишувај со нормален фонт!

Crazy In Love, ajde da ne se karame ali site znaat deka na maskite im e polesno.Ne gi navreduvam devoj4injata so toa ama da bideme iskreni devoj4injata baraat mnogu poveke od maskite.Poso mene ako vo ve4er mi se pustaat 10 od tie deset,pet mi se svigaat-jas bi gi legnal site pet.a ako na devoj4e mu se pustaat 10 kolku ke odbere? ni eden ke 4eka da zaziveat pa ovo pa ono da vidi kakov e...:D:D:D Zborot mi bese , maskite sekogas pobrzo ke mozat da najdat nekoja,za razlika od onie DEVOJ4INJA normalni ( ne onie sto ispagaat so cel da imaat seks po sekoja cena)

Пишувај со нормален фонт!

Па и јас де тоа зборам.:) Иначе и јас сум со ставот дека на машките им е полесно, не си ме разбрал/а очигледно.:)

Ooo epa moja greshka srce :)..izvini stvarno
bilo kako: koj saka zenska koja lesno moze da fati mashko ( t.e e lesna! )
i koja zenska saka mashko so legnuva so sekoja ?

Што е за вас атрактивна и неатрактивна девојка :toe: зашто генерализирате....без разлика,девојка може и да и се свиѓа дечкото и пак да му даде корпа :tapp: е ајде сеа :toe: нема правила но процентуално повеќе одлуката зависи од девојката дали ќе има или ќе нема нешто вечерта :jaj:

Е па и глупо е мене да ме убедуваш дека ако просечно момче дојде и сака да се измуваме дека би го одбила.:wink:

Што доаѓаме до заклучокот дека зависи од местото и луѓето ,односно околината во која се движиш.
епа супер ко така, кажи кај излегвиш :pos:
нема да давам реплика на твоево зш мојме до недоглед вака...:smir:

..гласав за последното..заш се зависи..место...време...ама ипак би рекла мн полесно им е на машките..заш тие никогаш не викаат Не..дури и да имаат девојка(има исклучоци...) ...а девојката (барем повеќето) имаат критериуми кои едноставно сакаат да си ги задоволат...и повеќе сме пребирливи..:pipi:но кога би збореле за некоја која е премноогу лесна..која едноставно кажано е бич...нема да е пребрлива ...би се фатила со кој било...:toe:

Да ама темава не е за кој е поприбирлив туку на кому му е полесно. Знам дека знаат да ви се закачат некои ептен досадни и нападни и стварно ги разбирам девојките што се не доживуваат некогаш ама фактички канидат си е кандидат и се брои. А за прибирливост ако се отвори анкета ќе водите убедливо со 90% ама тоа е друга дискусија. Треба ниеден да не ви пристапи како што во последно време лично мислам дека се одвиваат работите барем по кажувањата на многу мои другарки за да велите дека не ви е полесно.

Во случај и двајцата да тргнат во акција со јасна цел да уловат некого, без притоа да напаѓаат плен кој е под дејство на алкохол (:pijan:), девојката дефинитивно е во предност. Тоа се должи генерално на психологијата на девојките, кога ќе им пријде тип дури и да им се допаѓа ќе прават дополнителна анализа, ќе му бараат маана, ќе бидат малку неодлучни и во секој случај ќе треба да ги импресионира (:pipi:). Обратно многу се поголеми шансите се да се заврши едноставно. :)

Ама тоа е само процентуално, а инаку нели зависи кој колку го бива. :)

вака ја мислам сеа
девојките имаат многу понудени опции и барем еднаш дневно можат да си фатат дечко, зборувам за просечни девојки кои се отворени и сакаат да се дружат
е сега проблемот кај овие истиве е шо премногу бираат
па не го знам, па ваков сакам да е, па воа му фали итн итн
само пшогледнете на тоа кој јаде повеке корпи - машки или женски
мене на пример тато ме учеше дека е грев да одбиеш девојче, а јас тато многу си го слушам
девојчињата размислуваат обратно
е сега многу работи зависат од карактерот на тој что бира, вкусот, начинот на кој ја свака целава работа, искуството, расположението, и уште 200 други ситници шо се уствари битни и заради кои уште долго ке се пишува на темава

Релативна работа а и има многу фактори од типот за каква/каков девојка/момче станува збор.
Според мене момчињата полесно фаќаат девојки благодарност на тоа што најчесто тие превземаат иницијатива додека просечната девојка чека да и се удвара некој. А да не зборуваме за снаодливите девојки што менат дечковци на секои 2 или 3 месеци како што разбрав овде дискутираме за оние постабилните.

Гласав за третата опција.
Е сега, ако се бара некој општ мувач, можеби девојките имаат некоја банална мала предност. Ќе се разголи, ќе се среди, ќе излезе и со провокативен поглед ќе гледа се` околу неа. Сигурно во една толпа од мажи, барем неколку ќе ја забележат и ќе и се приближи тој што ќе го загледа ептен или па ќе му појде директно таа. Тоа е така затоа што за мување и за една вечер, не се бара нешто посебно освен машко тело. (колку одвратно звучи ова, ама ај.) Затоа може да се фати одма некој или некоја. Луѓето што излегле со цел да муваат нешто таа вечер, од далеку се познаваат и препознаваат.
Тоа секако не е исто и кога се бара некој дечко со кого понатаму би развиле врска.
Значи во тој случај, девојката неможе да настапи така, а и природно не би и ни дошло токму таква идеја. Ќе си излезе нормално средена, со што ќе привлекува внимание, ама не од сите. Од тој мал број што и како таква ќе ја загледа, многу ретко ќе се погоди да има некој според нејзини критериуми. Доколку има, повторно останува знак прашање дали и тој ги има истите намери како неа. За да се осигураат во тоа, треба да се приближат некако двајцата и да се потрудат секој околу секого. Тука веќе нема правило кој има поголема шанса да го фати другиот. Што гарантира дека девојката ќе го привлече машкото за да се видат пак и да испадне нешто повеќе или обратно?
Јасно е дека многу е тешко секој да си најде партнер кој ќе му одговара, па ако се бара тој вистинскиот, шансите за фаќање се подеднакво исти.

Мислам дека на девојките им е полесно, бидејќи кога ќе се средат полесно го привлекуваат вниманието на машкиот пол (секако има и обратни случаи).
Меѓутоа не е тоа толку пресудно, колку тоа што реално голем дел од машките немаат никакви критериуми. Важно им е да се работи за девојка и уште па ако таа прва направи чекор, тешко да ја одбијат. Од друга страна девојките мислам дека повеќе анализираат, размислуваат и слично.

Нема ни простор за дискусија, женските само еден збор да речат доста е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom