Во дилема сум дали да купам Рено Лагуна (98,99) или Опел Вектра Б. Би замолил ако некој има искуство (па дури и лошо) да ми даде совет или мислење околу ова. Благодарам
Абе брат, кога купуваш кола стара десетина години, ја прво би гледал која по не е скапана, по неизвозена , по гаражирана... На марка се гледа кога зимаш ново нели
Ја би идел на реното
Лелеее ми се сере кога ги читам коментариве базирани врз основа на што возеле или ги возеле и затоа гласате. Најдобро е да се видат и двете коли и да се пробаат, како што кажа еден член погоре таа кола што изгледа помалку извозена, повеќе гаражирана сочувана итн.
Ако са равно износени зимаи Опел. Германска кола. Французките по арно возат, ама повеке се кршат на нашите патошта.
Бегаите од италиански и французки коли.
Здравите коли са jапански и немски. Веке и кореиците почнаа да прават здрави.
јас имам француска кола и те уверувам дека деловите не се скапи туку се горе доле исти со опелот, чак што више возам моментално меган од 97 а пред тоа имав вектра б. затоа попаметно ти е да ја одбереш онаа кола која ти е посочувана, поздрава и пред се онаа што поише ти праи кеиф.
среќно во изборот
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.