Што е најлошо во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата SpiritoS
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ти се случуваат лоши работи, да не знаеш дека и од нив има полоши

да те жалат другите околу тебе тогас слободно мозес да се убиеш

-Да ви умира детето а да не можете да направите ништо за него.
-Да умирате знаејќи дека нема спас
-Да имаш па да немаш(Евреите биле во право)
-Да бидете беспомошни

''Provedi zivot najbolje sto mozes samo nemoj u venu da se ubodes''

DA СИ ПОДЛИЗУРКО!.:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Да имаш два хектара тутун а женати на комшијата тутунот да го пуши. "Сепак да се вратиме на темата"

-Најлошо хмм...Имаш богаство , имаш супер жена , имаш слава , се што човек би посакал , но знаеш дека сето тоа нема да ти помогне и нема да ја спречи твојата смрт. (доколку се плашиш од смрта )

Според мене најлошо е:
-да си инвалид
-доживотен затвор
-да имаш психички болно дете
:toe:

Да ти умре најсаканиот
Инвалид
Неизлечиви болести
Да имаш ненормално психичко инвалидно дете
и ред др работи..

Најлошо... хм.. не знам, не можам да генерализирам, би си кажала само за себеси... од моја гледна точка
ни се случуваат толку лоши работи колку што можеме да поднесеме...
порано мислев дека е најлошо да те изневери дечкото, да останеш без друштво.. да немаш со кого да излезиш за викенд навечер затоа што сите зафатиле на своја страна... да те остават сам... да те зафркнат гадно... сега, на работ да изгубам некој кој премногу ми значи... не мислам повеќе така! затоа што, сите тие лигуши не се ни една четвртина вредни колку оние луѓе кои ти се неопходни и кои што те сакаат вистински.
Денес светот за мене е поинаков, го гледам во поинакви бои, постојам само за тие што знам дека им требам, за тие што знам дека ме сакаат и ги сакам искрено. И најлошото нешто е да останам без нив...

најлошо е да бидеш песимист според мене...ако не си песимист нема да мислиш на нишо лошо.ќе гледаш да ти биде најубаво и да се чуствуваш исполнето....

песимист: неможе да биде полошо...
оптимист: може,може :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Најлоша е човечката загуба! Смрт на некој близок, со се друго можам да се справам во животот, ама кога ќе умре некој близок, тогаш сум исфрлена од колосек и после многу тешко се враќан назад :(

smrtta na nekoj blizok,pogotovo mlad :(,bolni decinja,da svatis deka bez nekogo nemozis,duri togas koga celosno ke go izgubis...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom