Што е најдоброто / најлошото што може да ви се случи токму сега?

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Да ми се падне џек пот од 500,000 евра
Најлошото моите да ги прочитаат муабетиве на МСН

najdobrot-da dojde majka mi i da mi donese neso ubavo da jadam najlosoto-da idam da jadam i da vidam deka nema leeeeeb ili ima samo beeel leb

најдоброто-да може да се најадам колку ми душа сака, без да ставам ниедна калорија на мене
најлошото-да не можам да заспијам!

најдоброто - да легнам и да спијам до утре сабајле
најлошото - моите да ме фатат дека уште седам на компјутер

најдобро - да ми донесе мајка ми цигара у моменов...
а најлошо... да се симнам сам до доле и да видам дека има само слимс (a.k.a. чечкалици) :)

Најдоброто - да заврне за да не морам да станам за на плажа
А најлошо - да стане и ме види некој од моите дека уште седам пред компјутер

Најдоброто у моментов е да ми се јави една посебна личност.:wub: :pipi:

А најлошото е да ми се јави мајка ми и да ми каже дека утре се враќаат со татко ми.

Najdobro sto moze da mi se sluci vo momentov e da mi se prispie, pa da legnam da spijam do utre sabajle, zasto ne sum spiela cela nokj :nesum::toe:
A najloso e vecer pak da ne spijam :zid:

najdobroto da mi se javi drugarkata sto seuste spie i pocnuva da me nervira poradi toa , a najlosoto da ne dobijam edna postara prijatelka na tel zs mn mi e potrebna denovive

najdobroto e da mi se javi drugarkata i mi re4e ajde ideme u seloto
a najlosoto e da treba utre da idam na skolo:uvo:

vo momentov najlosoto sto moze da mi se sluci e da ispadne deka nema da si odam utre, a najdobroto e da si gi resam site problemi sto gi imam so odredeni luge.

да откријам дека сепак има коцки лед ви фрижидер и да си направам најубаво кафе на свет... најубаво, нели

Najdobro - da mi doe muvatorkata, a najloso - da mi doe zenskata 5 min pokasno :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom