Што е најдоброто / најлошото што може да ви се случи токму сега?

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Вака најаден сабајлечки со еурокрем најдоброто шо може да ми се случи е да и се јават на мајка ми од Америка и да и кажат дека сме добиле големо наследство од некој умрен вујко, а најлошото после најдоброто би било одма да ме отепа кола кога ќе одам леб да купувам.

Најдоброто што можи да ми се случи сега е да ме викни тетка ми да одам Пелистер со нив утре,или пак да ме викни некој да излезам оти умирам од досаада.А најлошото шо можи да ми се случи сега е да ми откажат за вечер за излегвање и да се нервирам цел ден за то.

најдоброто е да ме бакне или нешо друго девојчето сто ја сакам од дното на мојата душа и што немозам да издрзам да не и казам тоа што го мислам:wub: , а најлошото шо се случи: е заљубена во мојот најдобар другар и за уше поголема мака ја секогаш морам да ја слушам како збори за него и ја се препукувам:nerv: тоа е тоа.

најдоброто што можи да ми се слуши во моментов е да ми врати на пораката една драга лишнос,а најлошо што мозе да ми се случи е .....хмммм па мајками и таткоми да не заминат на викенд впеток и да небидам сама цел викенд

ljubov

Najdobro da mi se javi najubavata osoba na svetov sto momentalno e vo gorce a najloso e toa so si igra so moite cuvstva

najdobroto valjda da dojde buttercup na net i da se smeam so nea,a najloso...pak tipuvam na pagjanjeto na plafonot vrz mene :)

Најдоброто што може во моментов да ми се случи е да се инспирирам доволно за да можам да пишувам, а најлошото е да ми се расипат плановите за вечер.

Најлошото помина, сега доаѓа најдоброто!!!

Најдоброто-да ми дојде најдобрата другарка со тоа што треба да ми го даде.

Најлошото-да не дојде.

najdobroto e toa sto za vecerva iam super planovi...najlosoto ...me mrzi da gi realiziram:(

najdobra, da pochnam asalno da go pishuvam extended essay, najlosha....da me zaboli glava :)

Najdobroto -sega koga ke izlezam da odiem na jadenje,
najlosoto-da snema voda u bojlerot,gotovo ke bide so mene

најлошото е татко ми да ми нема оставено пари,шворц сум бе луѓееееее,
а најдоброто е некој да купи 2-3 бели александрии и да ми ги остави пред врата

Не можеш да збориш генерално,
ама ај ако тргнеме во моментот сега...Најдоброто што може да ми се случи е да ми се јави либето, а најлошото да ме фати инсомниа и да не можам да заспијам цела вечер,а утре полагам! Е тоа!

Ace_17 напиша:
Najdobro da mi se javi najubavata osoba na svetov sto momentalno e vo gorce a najloso e toa so si igra so moite cuvstva

Леле браааааат...ТИ не да си заљубен, заааааааљууууууубееееен си 500,а може и 1500!!! ВО сите постови ти се осеќа. Дај олади или оди фати ја,друго чаре нема:baeh: оти вака може да ми се разболиш од љубов,па што ќе ти праиме после!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom